Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAG emulator/plugin for KODI
#1
Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Отговори
#2
Stalker portal e другата алтернатива, предполагам се досещаш, че емулатора независимо от това дали ще работи под Андроид или iOS не може да ти предостави качеството на оригиналният Линукс MAG2xx бокс.
Отговори
#3
(20-01-2016, 20:20)anotherboy написа: Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!

В повечето случай Маг работят с Open Source Software- Middleware Stalker. Ако не се лъжа в коди
го има. Близо.. преди 2г. използвах Маг 250 да гледам бг тв на шеринг, ама му беше слаб рама и
процесора. При маг 254 нещата са много по добре имах го за 3 дни и нямах време да го ровя
Отговори
#4
[Изображение: Capture1.png]
Отговори
#5
Ползвам един MAG 254 в момента и проучвам варианта да ползвам Android устройство с KODI, на което да подкарам портала от му. Това е, което е необходимо https://github.com/kenji123/pvr.stalker/releases .
Отговори
#6
Недостатък на всичките варианти на коди "stalker" аддоните (над 10 варианта), е че нямата достъп до VOD секцията на портала. Най добре е да се ползва MAG box. Много от добрите портали не допускат STB емулатори и КОДИ аддони понеже те са потенциално опасни за сигурността на IPTV портала. Типичен пример за това е STB портала на Нетера (коди аддона използва тяхната уеб страница, а не портала)
Цитат:If you own an IPTV server based on Stalker portal and want it to be more compatible with the emulator, you should make a little change in your Stalker's configuration: in your server/config.ini (or custom.ini) change option enable_device_id_validation to false. This option will turn off Device ID validation that was implemented to protect portal form loading on 2 or more devices with the same MAC address.
IPTV STB Emulator - http://wiki.stbemu.com/index.php/Main_Page
Отговори
#7
Да, очевидно с емулатор няма да стане. Аз пробвах неколкократно да подкарам нещо, но не става.
Отговори
#8
(22-01-2016, 20:14)anotherboy написа: Да, очевидно с емулатор няма да стане. Аз пробвах неколкократно да подкарам нещо, но не става.

mytv работи с емулатор
Отговори
#9
При мен постоянно даваше грешка, може би освен въвеждането на портала трябва да направя и нещо друго, но незнам какво. Пробвах и със Stalker PVR и с другия адон от поста на uBo, но без положителен резултат.
Отговори
#10
Освен адреса на портала имаш да въведеш:Модел, Mac address, serial # , 1-st divaice id #, 2-nd divaice id #.
След това може да се наложи да адаптираш дистанционното ако твоят модел ако не е ОК със сталкер портала.
С две думи ако портала приема допълнителни устройства освен оригиналното (MAG 2xx), не е реално да очаквате качество от него.Този портал е създаден за да се правят бързи кеш пари с пиратски канали и не залага на качество. Обикновенно са регистрирани в офшорна зона и никога няма да си получиш парите обратно ако не си доволен от качеството му. Използвайте само предплатена (анонимна) кредитна карта за да не пострадате ако бъдат заловени от съответните власти или самите те решат да ви изтеглят кредитният лимит.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Kodi проблем с торенти FS 4K Max crusheraaa 14 2,949 02-04-2024, 13:17
Последна публикация: Aashvi78
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,251 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 634 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz
  Kodi PC qbadabaduuu 9 1,726 15-12-2023, 13:11
Последна публикация: m1TeT0
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 14,052 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip

Отваряне на: