Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Филми на КОДИ
#21
Предложете някоя добавка за гледане на филми. Ползвам ELYSIUM, но проблема е, че няма много източници с HD качество. Game of trons го има на 700 места с SD качесто и само 1 с HD, който разбира се не тръгва всеки път. Пробвах за малко с Covenant, Genesis Reborn, но все същото, много sd качество и почти нищо от HD нагоре. 
Заслужавали си да инвестирам в голяма флашка, за да ползвам Quasar. Как работи, може ли да се гледат филми докато се свалят или се чака да се свалят? Доколкото разбирам, Quasar-а е нужен и за да се гледат филми от замундата и зелката или бъркам?
Отговори
#22
Здрасти!
Аз използвам exodus и съм доволен.
Колкото до quasar, трябва да имаш някакво място свободно за кеш. Иначе, можеш да си гледаш без проблем с тази добавка от замунда и зелка. Трябва да имаш ace stream engine, за да ти тръгнат торентите. Под андроид е най -лесно (като изключим windows, де).
Ако имаш проблем пиши, ще помогнем с каквото можем.

Аз между другото използвам една руска добавка. Казва се torrenter, ако имаш време погледни я
Отговори
#23
Да докладвам както се казва относно приключенията ми с Qiasar- a Smile
При всеки опит да инсталирам Qiasar- a всеки път се стига до това съобщение "no available json-rpc conection". Първо реших , че съм объркал модела на операционната с-ма, макар и ТВ-то да е с Андроид ТВ, то работи под линукс. И двата варианта на  Qiasar изтеглих, но ефекта е "no available json-rpc conection". С торентера е по-добре инсталирах го , но не можах да го подкарам. И накрая след много опити Qiasar- a се появи във видео адоните (не работещ, разбира се), като искаше рестарт на коди-то за да тръне. Но и след рестартите, нищо не става. И накрая за капак, отказа да се деинсталира, та набързо преинсталирах и коди-то.
Та както някой беше казал, че Коди, не е просто програма, а хоби за цял живот Smile.
Отговори
#24
Имаш инсталиран и стартиран engine?
Какъв е проблемът с torrenter-a?
Отговори
#25
(23-08-2017, 13:13)lukulus написа: Предложете някоя добавка за гледане на филми. Ползвам ELYSIUM, но проблема е, че няма много източници с HD качество. Game of trons го има на 700 места с SD качесто и само 1 с HD, който разбира се не тръгва всеки път. Пробвах за малко с Covenant, Genesis Reborn, но все същото, много sd качество и почти нищо от HD нагоре.....

За HD и 1080p аз ползвам Kodi Popcorn Time. Добавката е малко преработена, но поне за сега работи. Принципа и е че тя тегли от торент, но не изисква нищо допълнително като Quasar.

Може да се инсталира от тук: Kodi Popcorn Time

Отговори
#26
(28-08-2017, 22:05)ZZlatev написа: Имаш инсталиран и стартиран engine?
Какъв е проблемът с torrenter-a?

За това ли става въпрос: http://bestforkodi.com/install-the-strea...odi-addon/ ?
Каква е последователността, първо stream engine и след това quasar?To не, че имам нерви пак да пробвам, но на някой във форума може да е полезно Smile.
Торентера го докарах до стартиране на utorrent, като след това даваше че няма връзка или източници , не мога да се сетя. А бе поиграх си с настройките пусках някакви тракери и тем подобни, но след 30 мин. пак нищо. И след още няколко опита я зарязах. То филми ли да гледаш, настройки ли да правиш?
За попкорна е идея ще я пробвам тия дни.
Отговори
#27
Не, не този engine. За андроид си има апликация в стора.
Точно такава е последователността - първо стартираш ace engine, а след тва избраната добавка.
Torrenter е много лесна добавка. Интегрирани са торент търсачки, които позволяват директно гледане на видеото, когато то открие в даден тракер. Повечето са руски тракери, но тва не означава, че няма най новите филми например. Рилийза може да е по различен и да не съвпадат субтитрите, но коди си има опция за наместване. Ако не те устройват търсачките, то може да си зареждаш филми и сериали локално чрез торент файл. Имаш избор дали да запази файловете или да ги трие.
Инсталирай си ace stream engine (ace stream media е новото име) от стора, стартирай го и тогава пробвай добавки.
Може да опиташ p2p streams, тя също е доста добра. Зарежда ти локално торент файлове. Ако гледаш торент тв ще ти хареса много. Поддържа и sopcast линкове.
Иначе най добра, според мен, е exodus. Може да опиташ и popcorn, както ти предложи hangman.
Отговори
#28
Пробвах попкорна работи, но не мога да пусна субтитри. Нито субсунакс/субсаб, нито опенсуб вадят субтитри. И на ръчно нищо. Самата програма има опция за бг субове, но има само една опция от къде да ги тегли и явно няма нищо на бг.
Оправиха ли Ексодуса? И аз бях много доволен от него.
Отговори
#29
инсталирай го от хранилището на колегата Мартин.
https://mega.nz/#%21UA5SUYJZ%21ykCXmemNc...o8dpzltScg
Отговори
#30
При мен попкорна работи коректно и с двата сайта за субтитри. Kodi 16.1 и 17.4:

[Изображение: Untitled_-_1.jpg]

[Изображение: Untitled_-_2.jpg]

[Изображение: Untitled_-_3.jpg]

[Изображение: Untitled_-_4.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблем с Коди RAKCHO 11 889 19-02-2024, 21:08
Последна публикация: Majide
  Насичат филми с БГ аудио monro 10 2,525 14-06-2023, 09:36
Последна публикация: Topper
  tv box t97z plus 2022 (коди помощ) Jekow1998 0 662 01-02-2023, 22:08
Последна публикация: Jekow1998
  Коди 20 проблем gvg 5 2,292 30-01-2023, 15:19
Последна публикация: Majide
  страници в коди fullmak 7 2,331 29-01-2023, 20:13
Последна публикация: Majide

Отваряне на: