Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гледане на Бг предавания на запис от чужбина
#1
Здравейте, бихте ли дали идеи как да реша следният проблем. Живея в чужбина и за телевизия ползвам H96max с Kodi и приставка Bulsat. Всичко до тук е ок. Имам проблем с предаванията, които не мога да гледам на живо. Понеже за гледането им на запис от бТВ плюс и Нова плей ми дава, че има териториални ограничения и не мога да ги гледам с приставките. Мъча се от разни сайтове, но от там накъсва, забива ... въобще не може да се гледа нормално. Бихте ли предложили работещо решение! Предварително благодаря!
Отговори
#2
Здравей,
след като си с андроид бокс може да се абонираш при някой - има няколко доставчика на иптв, които предлагат българска телевизия с таймшифт за чужбина. Абонаментът на месец ще ти излиза колкото 2 бири или 2 кутии цигари. Няма да си късаш нервите и работят стабилно. Ето някои от тях:
Има и безплатнни варианти, но сам си забелязал, че не са гарантирани и много по-често не работят, отколкото работят.
Има и вариант с твхеаденд и перманет таймшифт сам да си го направиш, но тогава ще ти трябват знания за линукс, tvhnas и най-вече много място за запис, като отделно от това ще генерираш и огромен трафик, което пък няма да се хареса на интернет доставчика ти и ще бъдеш ограничен по ип адреси!

Всички гореизброени тв "оператори" предлагат безплатен тест, а абонаментът им е от месец за месец.

Лек ден и приятен уикенд на всички колеги Big Grin
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Отговори
#3
Благодаря, но аз по принцип нямам проблем с телевизията на живо, понеже ползвам Bulsatcom. Проблема ми е веднъж или два пъти седмично, ако изпусна някоя предаване (от новите реалити) после гледането му. Не че не мога да го гледам а просто отнема малко време докато си го намеря и пусна. Та в тоя ред на мисли не си струва за мен месечен абонамент за нещо, което почти няма да ползвам. 
Не е ли по-изгодно да си платя за VPN или Proxy и да мога да си ги гледам от официалните сайтове без регионално ограничение?
 Благодаря
Отговори
#4
(29-03-2020, 19:38)xxx79 написа: ...Не е ли по-изгодно да си платя за VPN или Proxy и да мога да си ги гледам от официалните сайтове без регионално ограничение?
 
Според мен, да. Ако наистина е само за тези реалити предавания на тези телевизии, то има добавки и за двете.
Просто си намери или си плати за VPN/Proxy. Може да опиташ с безплатните проксита как ще стоят нещата, ако ти се занимава.
Въвеждаш данните в Settings > System > Internet Access, рестартираш Коди и тестваш.
Ако не ти се занимава, плащаш и не се занимаваш с глупости.
Отговори


Отваряне на: