Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube joins Netflix in reducing video quality in Europe
#1
Wink 
YouTube joins Netflix in reducing video quality in Europe

На печелившите честито!
И Интернета ли внасяте от Китай?  Big Grin
#2
(20-03-2020, 15:23)xbmcbg написа: ...
И Интернета ли внасяте от Китай?  Big Grin
 По принцип Не. Изключение са американските услуги и продукти (Youtube, Netflix,... iPhone) внасяме ги от Китай, защото ако не са китайски, значи не са оригинални а са ментета. Линкът в твоя пост го доказва.

П.С: Трансокеанските подводни оптични кабели от континентална америка до съседните материци са китайски, произведени от Huawei и съдружници... Сами си правете изводите, ако Китай се ядоса и прекъсне 90% от интернет връзките на САЩ какъв ще им дойде.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
#3
При минимална почасова заплата 15$/h ако са произведени в Северна Америка няма да можете да си ги купите е краткият отговор.
Става въпрос за различни икономики например Канадското Правителство заповяда на 3-те най-големи частни телекома в срок от 2 години да подсигурят файбер на всякъде и ги задължи да свалят цените на услугите си с 25%. Ако това не се реализира нещата са ясни. Ще им се отнемат лицензите и на тяхно място ще се появят нови компании. Никой няма право да мародерства населението. Така беше и през 1999/2000 години когато частните банки действаха като българските и имаха измислени такси за всичките си дейности. Бяха помолени от правителството да не са толкова алчни. Те не се съобразиха и ги национализираха, вече няма частни банки и съответно тези проблеми не съществуват.
#4
Вчера сървърите на нетфликса клекнаха като магистрална работничка с почасова заплата от 15€/h. Децата даже излязоха на двора .....

Това, че  на тая шитня и смъкнаха качеството до това като на Буля не е проблем, липсата на "wc пейпър" е по-притеснителна Wink 

"Вашите" банки незнам колко са национлизирани от Вашите правителства и колко са ваши след като китайците и японците Ви държат държавните облигации   Big Grin
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
#5
Най-смотаните икономики са зад океана. И за това в момента ГАЛОН бензин (3.79 литра) е в границите на малко (+/-) 2 $ крайна цена. Тук всички ходят на работа по 8 часа ден и се чудят как да си купят храна, лекарства, да си платят сметките за ток .... и имаме най-глупавите правителства които не облагат с ДДС храната, лекарствата и книгите, раздават на пенсионерите купони за таксита и т н. Направо сме за оплакване и чакаме Европа да ни научи как да живеем.
#6
Защо си мисля, че тази тема тръгва в грешна посока? Като цяло и самото заглавие на темата не ми харесва,заради това, че е написано на език, различен от българския.
#7
(21-03-2020, 19:37)b_ignatov написа: ..... заради това, че е написано на език, различен от българския.

Използвай времето да си повишиш общата култура и тогава ще започне да ти харесва. Апетита идва с яденето. Навремето във Френската Гимназия трябваше да учим по 150 думи на ден след месец когато имаше някаква база започна на всички да ни става интересно.
#8
@shantros
Не разбра ли, че не си интересен и нужен на никой в този форум?
Явно ти става скучно и пак започваш да се заяждаш.
#9
Не виждаш ли, че нямаш умствен потенциал за да се изживяваш като Интернет Детектив. Използвай времето докато си в къщи за да ограмотяваш, а не да плетеш интриги.


Отваряне на: