Коди Фен Форум България
SMB проблем - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html)
+--- Тема: SMB проблем (/thread-561.html)



SMB проблем - ZZlatev - 26-12-2017

Имам странен проблем с SMB на Android-a.  Досега никога не ми се е случвало.
На две Kodi-та - едното е вграденото на Wetek Play и Kodi 17.x не мога да сложа източник за каквкто и да е. Нито на файлве, нито когато се опитвам да инсталирам addon от zip file. Най-странното е, че мога да влизам в директориите, които съм сложил преди. Мога да влизам в TV Series и Movies чрез SMB, но не мога да добавям източник наново.  Би трябвало да излязат поне 2 устройства, които са в домашната мрежа, но не излиза нищо.
Имал ли е някой такъв проблем?


RE: SMB проблем - shantros - 27-12-2017

Ако влеза в ритъма на твоята реторика от темата за Windows XP имам пълното основание да кажа, че и ти акаш във форума  Cool Big Grin  защото това се случва на всички аматьори които нямат желание прочетат и разберат какво и защо трябва да направят преди да започнат да щракат по клавиатурата. Гледането на клипче в Ютуб не може да запълни липсата на основни познания в дадена материя.


RE: SMB проблем - ByJohnie - 27-12-2017

(27-12-2017, 21:46)shantros написа: Ако влеза в ритъма на твоята реторика от темата за Windows XP имам пълното основание да кажа, че и ти акаш във форума  Cool Big Grin  защото това се случва на всички аматьори които нямат желание прочетат и разберат какво и защо трябва да направят преди да започнат да щракат по клавиатурата. Гледането на клипче в Ютуб не може да запълни липсата на основни познания в дадена материя.

Това какво общо има с SMB?