Коди Фен Форум България
Проблем при инсталиране на addons - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Проблем при инсталиране на addons (/thread-457.html)



Проблем при инсталиране на addons - sharenia - 11-06-2017

Здравейте, имам следния проблем с Коди 17.3 на ATB4. До преди няколко дена си работеше, но после не можеше да се пусне и крашваше цялото коди и го изтрих и качих на ново. Започнах да си добавям репота но при всички има следния проблем - не се инсталира въобще или ми изписва  "Zip File missing" . Правя всичко както трябва и не знам къде е проблема. 

П.с: Имам коди и на мак-а и на айпада и там няма проблем. От вчера се мъча и вече не знам какво да правя Smile


[Изображение: IMG_9754.jpg]

[Изображение: IMG_9755.jpg]


RE: Проблем при инсталиране на addons - Majide - 11-06-2017

Хранилищата за Kodi плъгини се състоят от две основни неща: индекс и самите плъгини (компресирани в ZIP формат). Индекса представлява каталог/списък с линкове до въпросните ZIP архиви. В последните дни, много addon-и са премахнати от своите автори и като резултат, конкретните ZIP файлове липсват! В каталога може и все още да фигурират (ако не е актуализиран), но линковете да конкретните ZIP файлове да са невалидни и затова може да получаваш тази грешка. Опитай да си изтеглиш от SuperRepo конкретния addon, който те интересува и пробвай да го инсталираш ръчно, като ZIP файл.


RE: Проблем при инсталиране на addons - sharenia - 11-06-2017

(11-06-2017, 16:12)Majide написа: Хранилищата за Kodi плъгини се състоят от две основни неща: индекс и самите плъгини (компресирани в ZIP формат). Индекса представлява каталог/списък с линкове до въпросните ZIP архиви. В последните дни, много addon-и са премахнати от своите автори и като резултат, конкретните ZIP файлове липсват! В каталога може и все още да фигурират (ако не е актуализиран), но линковете да конкретните ZIP файлове да са невалидни и затова може да получаваш тази грешка. Опитай да си изтеглиш от SuperRepo конкретния addon, който те интересува и пробвай да го инсталираш ръчно, като ZIP файл.

Явно има някакъв проблем. Пробвах и от суперрепо оттам давам инстал, и си седи на 0 % и после изписва "instalation failed". А пък от индиго нищо не работ.. Явно си е някакъв проблем със самите репота.Въпреки че на другите ми устройства си работят.


RE: Проблем при инсталиране на addons - Majide - 11-06-2017

Казах да изтеглиш ZIP файла на компютър и с "Флашка" да го "транспортираш" до АТВто и да пробваш да го инсталираш ръчно като ZIP файл, а НЕ през друго хранилище.