Коди Фен Форум България
Има ли разбиращи от... - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Разработка (https://kodibg.org/forum/forum-7.html)
+--- Форум: Програмиране (https://kodibg.org/forum/forum-8.html)
+--- Тема: Има ли разбиращи от... (/thread-43.html)Има ли разбиращи от... - NEOhidra - 24-11-2015

Има хора дето разбират от програмиране - правят добавки за Kodi, но има ли и такива дето разбират от обработка на видео и аудио и хардуера свързан с пренасянето и възпроизвеждането?

Нямам предвид работа с разни програми / редактори, а по-скоро същността различните процеси свързани с работа с видео и аудио сигнал.

Също така и различния хардуер свързан с пренасянето - различните кабели и спецификации на AV приемниците и говорители.


RE: Има ли разбиращи от... - Majide - 24-11-2015

Поназнайваме това онова... Ако зададеш по-конкретен въпрос, вероятно ще получиш също конкретен отговор  Rolleyes


RE: Има ли разбиращи от... - NEOhidra - 24-11-2015

Ами отдавна си записвам разни неща - за екрани, монитори, колони, АВ приемници, прожектори, различните кабели - всичко което може да се ползва за мултимедийно забавление. И така съм успял да разпилея материала от различните периоди на творчество на най-различни носители и се надявам в скоро време да сглобя нещо преди да изгубя всичко.

От няколко дни смятам да възобновя дейността по това направление, но смятам да публикувам каквото имам и за напред да допълвам, защото ако чакам да обхвана всичко - никой няма да види писанията ми.

С други думи търся си редактор Smile Събирал съм информация от разни статии, дело на различни автори. Аз не отбирам много и се надявам да намеря някой спец, който да има желание да прегледа материала преди да го пусна и да се изложа. Поне да не се излагам много.


RE: Има ли разбиращи от... - Majide - 24-11-2015

Разбирам ситуацията. Въпросът е там, че това е форум за потребители на Kodi и дискутиране на въпроси свързани пряко или косвено с него. Предлагам ви да препубликувате призива ви в някой друг техничарски форум, който има по-общ характер или още по-добре - да бъде насочен към аудио-визуална техника. С едно експресно търсене, попаднах на https://bgaudioclub.orgRE: Има ли разбиращи от... - NEOhidra - 24-11-2015

Добра идея.