Коди Фен Форум България
Elementum - настройки - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Elementum - настройки (/thread-1478.html)



Elementum - настройки - Tabctrl - 09-04-2022

Здравейте, за да ползвам правилно добавките за Elementum (Elementum Burst и Elementum Burst BG) трябва ли да се логна с потребителско име и парола за така наречените private торенти (zamunda, zelka, arena, energy, masters...) Трябва ли да правя някакви допълни настройки, защото в момента като търся през Elementum се зарежда само приставката Burst? Моля по-напредналите да обяснят всички настройки за най-пълноценно търсене от българските торент-енджини. Благодаря!


RE: Elementum - настройки - martinstz - 09-04-2022

(09-04-2022, 13:51)Tabctrl написа: Здравейте, за да ползвам правилно добавките за Elementum (Elementum Burst и Elementum Burst BG) трябва ли да се логна с потребителско име и парола за така наречените private торенти (zamunda, zelka, arena, energy, masters...) Трябва ли да правя някакви допълни настройки, защото в момента като търся през Elementum се зарежда само приставката Burst? Моля по-напредналите да обяснят всички настройки за най-пълноценно търсене от българските торент-енджини. Благодаря!

Здравейте!

Да. Трябва да се логнете с потребителско име и парола. В настройките на BurstBG има секция за тракерите, където, след като активирате някой от тях, се появяват полета за потребител и парола. За да търси и през BurstBG, трябва да активирате поне един тракер и да си въведете потребителското име и парола.
Допълнително бих Ви посъветвал, в настройките на Елементум има опция по колко резултата да вади на страница. По подразбиране е 9. Направете го повече. Аз съм го направил на максимума - 50. Защото когато Елементум търси по тракерите, зарежда да видите само толкова резултата, колкото сте отбелязали в настройките му, т.е. ако намери 20 резултата, ще Ви се покажат само първите 9 и ако ползвате Burst и BurstBG има голяма вероятност да видите само резултатите от международните тракери, а от българските да не ви покаже нищо.


RE: Elementum - настройки - Tabctrl - 09-04-2022

Страхотен си! Няма по-добро указание от това на разработчика! Евала Марти! Ето за това не ми се показват... Правя го на макс и аз! Поздрави!