![]() |
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 04-01-2024 Виж в настройките на добавката, Service check interval и Refresh time. Едното казва през колко време да се обновява плейлистът, а другото - за колко време да е токъна. По подразбиране Refresh time е 3 часа, а другото е 480 мин. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Zvez - 04-01-2024 А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема? RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 04-01-2024 (04-01-2024, 15:12)Zvez написа: А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема? Няма как да зная! При мен не съм забелязал такова нещо, а и като гледам, друг не се е оплакал. Не мога да гадая, защо при теб се случва нещо такова! RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Scout - 04-01-2024 (04-01-2024, 17:29)martinstz написа:(04-01-2024, 15:12)Zvez написа: А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема? При мен, също refresh time е 3 и check interval 480, но издържа по близо час или по малко. Вероятно имат промяна от Bulsatcom. Не съм променял нищо, от няколко дена е така.. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - rtk - 04-01-2024 И при мен от вчера е така, точно 1 час и след това спира да работи и картината замръзва. Със същите стойности, живота на плейлистата преди беше 10 часа.... RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 04-01-2024 Единственото, което съм променил е да може да се гледат на запис предаванията. Пробвайте да смените в настройки да не е Андроид, а примерно Самсунг и пишете, дали има промяна? Записите вървят само при опция Андроид, при другите се генерират по стария начин. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Zvez - 04-01-2024 Днес пробвах и на друга операционна система… пак същото. Май булсата направиха нещо,защото нали бях писал за проблема с логването. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Scout - 04-01-2024 (04-01-2024, 20:13)martinstz написа: Единственото, което съм променил е да може да се гледат на запис предаванията. Пробвайте да смените в настройки да не е Андроид, а примерно Самсунг и пишете, дали има промяна? Записите вървят само при опция Андроид, при другите се генерират по стария начин. То като цяло, добавката я тръгне, я не.. Може и от bulsatcom да имат промяна. Много често, стига до 70% и хвърля грешка, след 3 опита.. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Scout - 04-01-2024 (04-01-2024, 23:14)martinstz написа: Направих няколко промени в добавката и съм качил версия. Благодаря! Спрял съм опциите за запис и UA за да тествам живота на листа, макар че това по скоро зависи от сървъра, но все пак ![]() Add UA to stream за какво се ползва? Ще пиша след час, дали има разлика.. За сега добавката работи супер! RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 04-01-2024 (04-01-2024, 23:28)Scout написа: Благодаря! Добавя след генерирани стрийм стрнигове за User-Agent. Голяма част от онлайн стриймовете го изискват и досега беше активирано по подразбиране, но сега видях, че и без него работят и по мое мнение по-малко буферира без UA. Пиши дали има ефект, че аз не ползвам добавката ![]() Направил съм и промяна в добавката SubLoader, така че да не се стартира, когато се гледа през добавката за Bulsat с включена опция за запис. |