Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - NickKo - 02-05-2021 Знае ли някой защо от 01.05 вечерта bulsat fusion не работи има звук но няма картина,екрана е зелен Ползвам mi tv stick c Android 9. Така е и на птиложението и на добавките free tv RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 02-05-2021 (02-05-2021, 11:52)NickKo написа: Знае ли някой защо от 01.05 вечерта bulsat fusion не работи има звук но няма картина,екрана е зелен Работи си без проблеми. Явно имате някакъв локален проблем, като слаб интернет, примерно. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - NickKo - 02-05-2021 На tv Sony c Android 2015 работи без проблем, но stick-a не ще!!!!! Работи! Явно е бил някакъв временен проблем RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - venio - 08-05-2021 Благодаря за отговора martinstz. Това го знаех че булсат засичат на какво гледаш, но се подведах по името в твоето хранилище"Fusion TV Android". Помислих че си бутнал нещо да го засича като андроид тв и да няма ограничения моя грешка. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 10-05-2021 (08-05-2021, 13:26)venio написа: Благодаря за отговора martinstz. Това го знаех че булсат засичат на какво гледаш, но се подведах по името в твоето хранилище"Fusion TV Android". Помислих че си бутнал нещо да го засича като андроид тв и да няма ограничения моя грешка. Добавката е кръстена така от създателят ѝ. Но тъй като той спря да я поддържа, аз само обнових някои неща по нея, за да работи, както и добавих някои допълнителни неща, но името си остана, както си е от началото. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - TeXHoXuT - 27-05-2021 Имам едно питане. Преди като ми заредеше каналите от (200 примерно) си излизаха всичките. Сега ми изписва, че зарежда 209 и ми зарежда само 135. Не съм деактивирал някои, проверих навсякъде. Някой да има представа защо може да се получава така? RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 27-05-2021 (27-05-2021, 02:40)TeXHoXuT написа: Имам едно питане. Преди като ми заредеше каналите от (200 примерно) си излизаха всичките. Да не би да си избрал някоя категория, а не всички? Като мръднеш наляво и излиза меню, откъдето могат да се избират категориите. Освен това, бройката горе, която ти се показва, е обща ТВ + Радио, така че част от нещата са в секция Радио. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - TeXHoXuT - 27-05-2021 Всички канали съм избрал, но явно е от това с радиата. Преди или е имало доста по-малко радиа или не са били добавяни в секцията, защото си спомням, че съм имал около 190-200 канала само. Благодаря за отговора RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - fidy - 28-05-2021 Е ти доста радиа изкара Би трябвало в тази секция да са 46 + инфо канала на булсата.Те за всички трябва да са толкова (според мен де ), а каналите са според плана който плащаш. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - emskia - 07-07-2021 Някой знае ли как мога да си подкарам Fusion на Samsun Tizen TV ? Пробвах с m3u листата, която се генерира от коди addon-a, но явно не става толкова лесно. Малко ме е яд, че не си взех серия с андроид |