Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - dimityr1952 - 04-09-2020 Колеги fusion на булсатком при вас работи ли? RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Topper - 04-09-2020 Работи да, само че коя версия ..... вече не знам. Не е от репотот на Мартин. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 04-09-2020 (04-09-2020, 16:23)dimityr1952 написа: Колеги fusion на булсатком при вас работи ли?Ако ползваш добавката от репо Mar33, то тя си работи, за другата нямам идея. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 22-12-2020 Благодарение на PlamenIP, ако сте с последната версия и си смените OS ID на Android, ще бъдете приятно изненадани! RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - mehanic - 22-12-2020 (22-12-2020, 00:54)martinstz написа: Благодарение на PlamenIP, ако сте с последната версия и си смените OS ID на Android, ще бъдете приятно изненадани!Другата версия на добавката, дали ще се сдобие с тези екстри ? RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - vsetabrat - 22-12-2020 (22-12-2020, 20:33)mehanic написа:(22-12-2020, 00:54)martinstz написа: Благодарение на PlamenIP, ако сте с последната версия и си смените OS ID на Android, ще бъдете приятно изненадани!Другата версия на добавката, дали ще се сдобие с тези екстри ? По-вероятно е скоро булсат да намалят качеството на картината и на андроид тв след тази екстра RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - rtk - 22-12-2020 Тази си зарежда от Api-то на официалното приложение на Булсатком, и мисля, че няма какво повече да се иска А добавката на ByJohny работи на друг принцип и едва ли някой би се хванал да я преработва, мисля, че е безмисленно ....... RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 22-12-2020 (22-12-2020, 20:55)vsetabrat написа:(22-12-2020, 20:33)mehanic написа:(22-12-2020, 00:54)martinstz написа: Благодарение на PlamenIP, ако сте с последната версия и си смените OS ID на Android, ще бъдете приятно изненадани!Другата версия на добавката, дали ще се сдобие с тези екстри ? Не мисля, че от Булсат ги интересува, дали гледате през Коди или през приложението им, тъй като така преправена добавката, при избор на OS ID Android, вече не позволява да гледате на повече у-ва, отколкото сте заплатили, докато на опцията Samsung пак можете да гледате на много у-ва. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - vsetabrat - 22-12-2020 (22-12-2020, 22:55)martinstz написа: Не мисля, че от Булсат ги интересува, дали гледате през Коди или през приложението им, тъй като така преправена добавката, при избор на OS ID Android, вече не позволява да гледате на повече у-ва, отколкото сте заплатили, докато на опцията Samsung пак можете да гледате на много у-ва. По-скоро трафика към сървърите им ще нарасне понеже до сега по този начин можеше да се гледа от андроид тв и ако се аутентикираш към апи-то им като от андроид тв. Сега вече през коди може да се гледа от всякакви устройства. На края и там ще сложат ниското качество RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 23-12-2020 (22-12-2020, 23:20)vsetabrat написа:(22-12-2020, 22:55)martinstz написа: Не мисля, че от Булсат ги интересува, дали гледате през Коди или през приложението им, тъй като така преправена добавката, при избор на OS ID Android, вече не позволява да гледате на повече у-ва, отколкото сте заплатили, докато на опцията Samsung пак можете да гледате на много у-ва. Не ме разбра. Булсат единствено ги интересува, дали не им се заобикаля защитата за брой у-ва. Какво значение има дали ще гледаш на 4 Андроид ТВ или на 4 Коди? Все един и същ трафик правиш. Не се притеснявай за тях А и колко човека, които ползват тази добавка, мислиш че влизат във форума и ще разберат, че при опция Андроид ще гледат с по-добро качество? Толкова са малко, че по никакъв начин няма да повлияе това на трафика. Дали ще гледат през Коди или през приложението на Булсат - все трафик правиш и все с едно и също качество гледаш. |