Коди Фен Форум България
Приставка за гледане Булсат - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html)
+--- Тема: Приставка за гледане Булсат (/thread-632.html)

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Приставка за гледане Булсат - stan4o12 - 11-04-2018

И на мобилния и на WiFi то се губят. Няма ги никви за жалост, защото мислех мач да гледам сега в движение, но уви.

RE: Приставка за гледане Булсат - ZZlatev - 11-04-2018

Можеш да използваш добавката, която Мартин поддържа. Там ги има 99%, защото винаги 1% е в ръцете на самите булсатком. Препоръчвам ти да я погледнеш.

RE: Приставка за гледане Булсат - ByJohnie - 11-04-2018

(11-04-2018, 18:25)ZZlatev написа: Можеш да използваш добавката, която Мартин поддържа. Там ги има 99%, защото винаги 1% е в ръцете на самите булсатком. Препоръчвам ти да в погледнеш.
Случайно да си бил администратор на WOWZA?

Приставка за гледане Булсат - ZZlatev - 11-04-2018

Тествал съм я, да, но не знам тва какъв ме прави... Кво имаш предвид? Ако в профила да налични, значи ще има на всякъде, така ли?

Sent from my E6553 using Tapatalk

(11-04-2018, 18:33)ZZlatev написа: Тествал съм я, да, но не знам тва какъв ме прави... Кво имаш предвид? Ако в профила да налични, значи ще има на всякъде, така ли?

Ами не казваш че добавката контролира булсат на 99%, хайде сега за тестът си инсталирай добавката през на мартин репото, през твоят мобилен на виваком или какъвто разполагаш, после постни картинка как диемите излизат на 99% става ли? Big Grin

RE: Приставка за гледане Булсат - ZZlatev - 11-04-2018

Пич, аз тва не го споменах, защото ти вече го каза на човека. Той каза, че на wifi също ги няма, за тва му казах да пробва с на Мартин добавката.
Наистина, трудно за разбиране ли съм го написал... Ако е така, се извинявам.

(11-04-2018, 19:54)ZZlatev написа: Там ги има 99%, защото винаги 1% е в ръцете на самите булсатком.
Това двойникът ти го изръси сигурно Smile

Ами, там при условие, че е с wifi, наистина винаги си ги има диемите. Не разбирам кво искаш да кажеш...
Този 1% го сложих, защото на мен ми се е случвало да изчезват от нищото, както и на приятел, който използва добавката от половин година за основна телевизия.
Sent from my E6553 using Tapatlk

(11-04-2018, 19:59)ZZlatev написа: Ами, там при условие, че е с wifi, наистина винаги си ги има диемите. Не разбирам кво искаш да кажеш...

Добавките работят на един и същ принцип разликата е в това, че едната използва остаряла версия на scipt.module.request а другата не използва въобще този скрипт. Изводът е че ако на едната ги има, трябва да ги има и на другата. И не на последно място в по горните постове съм прикачил снимка че излиза Диема Спорт, ако някой си е направил трудът да прочете SmileА като за последно само ще спомена че това не е официална приставка и не се залъгвайте че добрата фея съществува и всичко е възможно !

Аз не случайно те попитах дали ги има в тази добавка. Просто не помня, когато съм тествал. За другата знам със сигурност, за тва я предложих.