Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - martinstz - 28-01-2018 (27-01-2018, 18:21)shantros написа: Марто май си прав! Eset-a ми блокира линка за АПК. Казва, че има вируси там и не мога да го изтегля Колкото до другия линк, той пък изобщо не ми се зарежда. От това, което констатирах, АПК-то за ТВ, като щракнеш на иконата на канала, не разделя по категории, докато АПК за таблет - разделя. Ако имаш Mi Box изтегли го през Google Play, ако нямаш, а ти трябва АПК-то, пиши и ще го кача някъде АПК за таблет има разделение по категории, но е с по-ниско качество, а другото няма разделение, но е с по-добро качество Не съм пробвал, как ще се държи АПК за ТВ на таблет. Да не се окаже, че е едно и също и само според хардуера да променя параметрите си, че тогава няма особено значение, кое ще инсталираш RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - bayrah - 29-01-2018 (26-01-2018, 17:12)hideman79 написа: Кога си го свалил, приложението има ъпдейт от днес. Аз нямам Android TV. Излезе ъпдейт и в плей стор на андроид тв преди изобщо го нямаше като приложение.Наитина е добре качеството.В коди качеството си е като преди сиг защото не е пипана добавката. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ByJohnie - 29-01-2018 576p няколко 720p и 1 1080p БНТ,бТВ и нова доста забиват иначе на другите е ок RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ByJohnie - 30-01-2018 качеството до в момента на новият апк скоро живот и здраве ще се доближи до FUSION TV бокса Код: БНТ 1 HD RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - shantros - 30-01-2018 За сега е добре, но да не забряваме, че става въпрос за Булсат. Те са като евреите които пишат без да използват гласните букви и това което е написано/направено от тях винаги може да бъде прочетено/направено в различни нюанси при Булсат приоритетите се сменят всеки ден. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ByJohnie - 30-01-2018 Ами не проблемът е споделяне на акаунти и подобни в един момент просто станаха много маймуни на клонът и той увисна, като цяло са си доста добра услуга, вкл. fusion tv кутийката им RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - harry_gg - 30-01-2018 Доколкото помня преди повече от две години БС предлагаха канали със 720р, но след бума на Коди затлачиха и орязаха качеството. Явно най-накрая са наваксали с хардуера. RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - shantros - 30-01-2018 Това по-скоро е "сирене в капана" за да спрат отлива на хората от техните услуги. Баща ми им беше клиент от 2009, но след като видя какво предлага тиви.бг никога повече няма да се върне при тях. В блока имаха 10 клиента, а сега има само 2 техни антени и много тиви.бг RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ByJohnie - 30-01-2018 Кое от 2те сравняваш цена или качество? RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - shantros - 30-01-2018 По всички показатели Булсат губят. Да сравнявам МАГ бокс с тяхната андроидна играчка или пък дъртите им сателитни ресивъри няма смисъл. За качество на картината и функционалност също не можем да правим сравнения защото е абсурдно дори и да се помисли. За цената положението е същото. Обслужване на клиентите пък още по-малко може да се сравняват. |