![]() |
Zelka Magnet Video - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Zelka Magnet Video (/thread-21.html) |
RE: Zelka Magnet Video - martinstz - 02-04-2022 В настройките на добавката е добавена възможност за избор, дали да се виждат музикалните категории на тракера: Music Hi-Res Audio Music DVD Music Vinyl HQRip Music Lossless Ако отметката е сложена, те ще се видят при категориите и ще участват в търсенето. RE: Zelka Magnet Video - m1TeT0 - 20-12-2022 Като гледаш през елементум отчита ли трафик на акаунта в сайта ? RE: Zelka Magnet Video - ZZlatev - 21-12-2022 Ако не бъркам, добавката използва magnet линкове, а те не отчитат рейтинг. RE: Zelka Magnet Video - m1TeT0 - 24-12-2022 Тогава какъв е смисълът от въвеждането на регистрацията ? Достъп до магнитните линкове ли? Иначе в добавката на замунда - различните категории не се отварят, а и търсачката май не работи както трябва. Само категорията - последно добавени. През любими си ги вкарвам ръчно, че да имам достъп до торент, който желая, а не мога иначе да го открия. В добавката на арена всичко май е ок, но пък там няма активност като цяло. Да добавя, че през търсачката на Елементум също може да се открият торентите, които през приставката на Замунда не работят. RE: Zelka Magnet Video - martinstz - 25-12-2022 (24-12-2022, 12:34)m1TeT0 написа: Тогава какъв е смисълът от въвеждането на регистрацията ? Достъп до магнитните линкове ли? Иначе в добавката на замунда - различните категории не се отварят, а и търсачката май не работи както трябва. Само категорията - последно добавени. През любими си ги вкарвам ръчно, че да имам достъп до торент, който желая, а не мога иначе да го открия. В добавката на арена всичко май е ок, но пък там няма активност като цяло. 1. Без регистрация няма достъп до данните в сайта и няма как да се достъпят торентите. 2. В Замунда всичко си работи нормално. Мога да се обзаложа, че си пипал настройките на добавката и си отметнал БГ субтитри и БГ аудио. Махни отметките и пак пробвай. Когато има сложени и двете отметки, се търсят торенти, които отговарят И на двата критерия. 3. Търсачката на Замунда си работи повече от прекрасно. 4. Тъй като в Елементум не можеш да филтрираш за БГ субтитри и аудио, е нормално да ти се покажат резултати, които са филтрирани в добавката за Замунда. RE: Zelka Magnet Video - m1TeT0 - 29-12-2022 Така е. Скоро не съм логаутвал. Мерси за информацията. Всичко е точно в момента. RE: Zelka Magnet Video - mehanic - 19-03-2023 Здравейте, имам следният проблем с добавката(ако изобщо е проблем), след като изгледам филм или епизод от сериал, и искам да продължа да гледам нещо след това, KODI -то ми се рестартира, след което няма проблем да гледам, това което искам. Просто ми е любопитно дали само при мен е така.Това е на 2 бокса с андроид 9, единият е ATV, другият AOSP. п.п. Забравих най-важното KODI 20.0 ![]() RE: Zelka Magnet Video - martinstz - 20-03-2023 (19-03-2023, 20:20)mehanic написа: Здравейте, имам следният проблем с добавката(ако изобщо е проблем), след като изгледам филм или епизод от сериал, и искам да продължа да гледам нещо след това, KODI -то ми се рестартира, след което няма проблем да гледам, това което искам. Това няма нищо общо с тази добавка, а с добавката Елементум, чрез която се просвирват торентите. И по-точно, проблемът е между Коди 20.0 и Елементум. Нещо не се спогаждат добре ![]() |