Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина (/thread-151.html) |
RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 05-04-2016 (05-04-2016, 19:55)Alkatrazbg написа: Булсат резнаха всичко на БТВ и Нова вече и за Испания щото наколенчиха от трафик и ги подгониха и за лицензия. Играта там е по-различна, "лицензираните" Нетера и MyTv правят проблеми защото губят клиенти и немогат да преглътнат факта, че "нелицензираната" Друнду (която се спонсорира от BiT) ги застави да извадят въпросният канал от листите си. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Alkatrazbg - 05-04-2016 Оставете тия работи сега ми дайте да помислим за Lua script за Симпле ТВ . Плеара е изключително удобен и е с възможности за гледане от 100 различни места включително и торент сайтове . Има вече написани скриптове за големите IPTV руски доставчици и бачкат на пушка. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Majide - 05-04-2016 'xbmcbg' pid='2116' dateline='1459875913' ..."нелицензираната" Друнду (която се спонсорира от BiT) ги застави ... Чиста проба "Игра на Тронове" във финансов аспект, кой ще налапа най-много дойни кравички RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 05-04-2016 Днес си поръчах от Infomir новата играчка - MAG 257 Нямам търпение ще пристигне утре RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Majide - 05-04-2016 Честито Като му сложиш Kodi, да не забравиш да напишеш едно ревю (шегувам се RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 05-04-2016 Предизвикателството е и той да придобие същият MAС address като на останалите MAG боксове в колекцията ми . Много ме дразни когато имат различни МАС адреси. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Alkatrazbg - 05-04-2016 Нали знаеш ,че ..... MAG257 is a closed platform that does not allow image modification. It has integrated Verimatrix content security solution and is meant for operators that already use Verimatrix. Дано от там дето гледаш да е с тая кодировка ,че иначе ше ти трудничко да го ползваш. Да беше се насочил към MAG350 дето е нов а не към тоя MAG257 RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 05-04-2016 Да аз го поръчах точно заради това RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - b_ignatov - 19-05-2016 (03-04-2016, 15:13)Alkatrazbg написа: Ето една примерна равносметка колко би ни струвало да гледаме Булсат или да си направим IPTV за лично ползване. Всичко звучи много добре,но си убих повече от два дни да кача Stalker_Portal на Ubuntu Server 14.04.4, а не ме мързи. Въпросът е, че нещо не мога да го подкарам и ще ми трябва малко помощ от някой по-компетентен.Мисля си че всичко е направено,но накрая като го викам от браузера и не ми дава поле за логване. П.П.:Забравих да спомена ,че цялата операция я правя с виртуална машина през VirtualBox. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Alkatrazbg - 19-05-2016 Щом ще си пускаш портал колкото да го разцъкаш си свали направо образа за виртуалка и не се мъчи. Този портал не се прави на виртуалки за постоянно ползване поради един вагон причини. Ако искаш да му ползваш целия потенциал се инсталира на реална машина. Ей ти тука една демо версия Сталкер 5.0 Ако нямаш и MAG 250 или MAG254 хептен ти се обезсмисля мъката с инсталацията. |