Коди Фен Форум България
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html)
+--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html)

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ilokar - 26-04-2017

Здравейте, благодарности на fadix!
И аз да споделя нещо Wink , ако някой желае цветни лога

[Изображение: Screenshot_2017-04-24-21-10-29.png]
Теглите това
https://www.dropbox.com/s/u3fw5a7cnqiq4fn/ILOlogo.zip?dl=0 
След което го разархивирате.
От kodi 16.1 отивате в система > телевизия>меню/екранно меню > папка с икони на канали - там трябва да укажете къде се намира папката с логата и давате > добре,  след което цъкате върху >сканирай за липсващи икони и сте готови Wink .
Ако на някое лого не ви харесва или не излиза на самия канал, отивате в папата с логата сменяте картинката с тази, която ви харесва (препоръчително е да е формат .png), като името на канала трябва да е идентично с тази на картинката  Rolleyes
ПП: настройки те за kodi трябва да са за "експерт"

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Lachko - 26-04-2017

Някаква идея как да махна каналите за възрастни? Дали я има отметката на "show adult content" или не, все едно... не мога да ги махна. Разбира се всеки път рестартирам KODI, но все тая, не се махат.

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - ilokar - 26-04-2017

(26-04-2017, 01:38)Lachko написа: Някаква идея как да махна каналите за възрастни?  Дали я има отметката на "show adult content" или не, все едно... не мога да ги махна. Разбира се всеки път рестартирам KODI, но все тая, не се махат.

Отиваш на настройки - система за KODI 16.1 добавки>инсталирани от хранилище >Bg Add-ons>услуги >fusion TV, цъкаш върху него, като задържаш до като се появи  "информация за добавката" ,  след което > конфигурация >more>Show adult content трябва да не е засветено  Wink

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Lachko - 26-04-2017

(26-04-2017, 02:25)ilokar написа:
(26-04-2017, 01:38)Lachko написа: Някаква идея как да махна каналите за възрастни?  Дали я има отметката на "show adult content" или не, все едно... не мога да ги махна. Разбира се всеки път рестартирам KODI, но все тая, не се махат.

Отиваш на настройки - система за KODI 16.1 добавки>инсталирани от хранилище >Bg Add-ons>услуги >fusion TV, цъкаш върху него, като задържаш до като се появи  "информация за добавката" ,  след което > конфигурация >more>Show adult content трябва да не е засветено  Wink
'
Ти май не четеш какво съм написал? Дали е "засветено", или не все в г.з. Не става.

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - tishog - 26-04-2017

И мен живо ме интересува как да забраня каналите за възрастни.
Хари беше поправил проблема докато не беше изоставил добавката.

Ако някой знае нека сподели къде да пипнем моля.

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - xbmcbg - 26-04-2017

Не следя добавката, но ако не работи можете да опитате и така
[Изображение: Screenshot.png]

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Topper - 26-04-2017

В 17 не знам как е, но в 16.1 е изключително трудоемко (не се сетва заключване за група/таг а канал по канал) и след рестарт, а вероятно и след презареждане и последващ рестарт на PVR ... настройките ги няма. Аз поне с моите инсталации съм пробвал неведнъж и без успех.
Мисля, че и някакъв ParentalPIN адон пробвах, който пък въобще не реагира (вероятно каналите не са с таг 18+)

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - harry_gg - 26-04-2017

(26-04-2017, 09:59)Topper написа: В 17 не знам как е, но в 16.1 е изключително трудоемко (не се сетва заключване за група/таг а канал по канал) и след рестарт, а вероятно и след презареждане и последващ рестарт на PVR ... настройките ги няма. Аз поне с моите инсталации съм пробвал неведнъж и без успех.
Мисля, че и някакъв ParentalPIN адон пробвах, който пък въобще не реагира (вероятно каналите не са с таг 18+)

Това е така заради динамичните УРЛ-та на каналите. Заради тях при рестарт ПВР-а си мисли че това са нови канали и им дава нови id-та и от там Channel Manager губи настройките. За да се запомнят трябва УРЛ-тата да са статични, а булсат адоните не генерират такива. 
Например TVBG PVR Backend-a прави УРЛ-тата статични и с него Channel Manager работи без проблем в коя да е версия на Коди, но адона не става за булсат.

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - zdravko7761 - 29-04-2017

От скоро ползвам коди 17.1 и отскоро съм абонат на булсаткомп.Днес реших да инсталирам добавката на коди и нищо не стана. Има ли някакви промени с пускането на каналите на булсаткомп през коди. С една дума се обърках много.

С една дума много се обърках. Още ли се ползва пвр симпъл клиент

RE: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - zdravko7761 - 29-04-2017

правя всичко както е описано но не ми се появява плейлистата на булсатком. Ползвам коди 17.1, и пвр симпле клиент