![]() |
HBO GO Bulgaria (СПРЯНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: HBO GO Bulgaria (СПРЯНА) (/thread-504.html) |
RE: HBO GO Bulgaria - Topper - 29-06-2020 (23-04-2020, 13:53)Majide написа:И как е, след 2 месеца с Ubuntu 20.04 LTS(23-04-2020, 13:49)Topper написа: ...ъпдейтването под Ubuntu 18.04 LTS... ![]() RE: HBO GO Bulgaria - Majide - 29-06-2020 (29-06-2020, 16:39)Topper написа:С Коди 18 работи както и досега. Не виждам разлика, въпреки няколкото ъпдейта на Widevine и Kodi през първото шестмесечие на годината.(23-04-2020, 13:53)Majide написа:И как е, след 2 месеца с Ubuntu 20.04 LTS(23-04-2020, 13:49)Topper написа: ...ъпдейтването под Ubuntu 18.04 LTS... RE: HBO GO Bulgaria - beny1961 - 22-10-2020 Здравейте, Имам следния проблем: След като инсталирах добавката за hbo go Bulgaria (имам платен абонамент към Теленор), влизам без проблеми в програмата, но при пускане на филм ми излиза "Време е за пуканки", за момент светва икона и не следва възпроизвеждане на видео. В момента използвам мак ос Каталина. Под Линукс (Убунто 20.04 Мейт) нямам никакви проблеми. Моля за помощ. Поздрави RE: HBO GO Bulgaria - Majide - 23-10-2020 (22-10-2020, 22:53)beny1961 написа: ..при пускане на филм ...за момент светва икона и не следва възпроизвеждане на видео...мак ос Каталина...При първото пускане на видео, инсталира ли widevine? Ако имаш инсталиран widevine би трябвало да се получи. Поразтърси се за други хора с проблеми с InputStream Adaptive и Widevine под MAC OS, какви мерки са взели за да активират поддръжката на DRM в тяхната система. RE: HBO GO Bulgaria - beny1961 - 23-10-2020 Благодаря за бързия отговор! Влязох в настройките на Inputstream helper и там деинсталирах, а след това отново инсталирах Widevine. Изписа се съобщение, че е успешно инсталирано, но когато отидох на search - winevine, не го открих!! Същият резултат се получи и при инсталацията на Netflix, за когото имам открита сметка. Не искам да деинсталирам Коди, защото би трябвало причината да не е в самата инсталация, а някъде другаде. Прегледах и логфайла, но и там не открих нищо особено (твърде възможно е да не гледам каквото трябва). Маджиде, ще послушам съвета ти и ще прегледам постовете, свързани с Коди под Мак ОС, а след това ще пиша отново. ПС. Същото ми се случи на няколко пъти и под Виндоуз. Поздрави RE: HBO GO Bulgaria - beny1961 - 23-10-2020 Най-често срещаният съвет в постовете, свързани с този проблем, беше да се преинсталира начисто коди. Така и направих, въпреки че ми се искаше да разбера каква е причината. Сега добавката работи без проблеми. Моето скромно мнение е, че widevine или inputadaptiv stream не са били инсталирани там, където коди би ги познало. Поздрави [раздели] Amazon Fire TV Stick - kalsky - 30-10-2020 Здравейте! Опитвам да се логна в приложението за коди на HBO GO, но винаги изписва, че има грешка и да опитам отново. Ще съм благодарен за вашите идеи и предложения! edit: Amazon Fire TV Stick RE: [раздели] Amazon Fire TV Stick - Majide - 01-11-2020 (30-10-2020, 19:31)kalsky написа: Здравейте! Опитвам да се логна в приложението за коди на HBO GO, но винаги изписва, че има грешка и да опитам отново. Ще съм благодарен за вашите идеи и предложения!Дай малко повече информация: каква грешка ти показва?; можеш ли да ми споделиш log file ?; какъв вид абонамент ползваш - директен или през оператор (кой точно)?; RE: HBO GO Bulgaria - Desso - 01-11-2020 Провери да не си се логнал с повече устройства. RE: HBO GO Bulgaria - kalsky - 06-11-2020 Абонаментът, който имам е през оператор - Net1 Успях да видя лог файла след като даде грешка, сега остава да намеря начин да го споделя ![]() |