![]() |
Zamunda Magnet Video - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Zamunda Magnet Video (/thread-35.html) |
RE: Zamunda Magnet Video - martinstz - 04-05-2024 (04-05-2024, 12:50)Plamen5555 написа: Здравей и благодаря за отговора, не ми дава съобщение за грешка. Просто като отида на секция филми или сериали и в Зелка и Замунда листа стои празен. Последно добавени в Замунда и Зелка също са празни. Проверих дали е по списък или мозайка, но си е по списък! Интересното е, че всичко което съм гледал преди проблема от секцията Search мога да го стартирам. Проблема се появи и заедно при последно добавени и във Адона Филми Фен. ФилмиФен няма нищо общо с останалите добавки. Вижте, дали в настройката на добавката не сте отбелязали да Ви търси фими с БГ субтитри и аудио. Ако е така, махнете отметките. Логиката на търсене на тези сайтове е малко сбъркана, когато са сложени и двете отметки и търси филми, които отговарят и на двата критерия, а не на един от двата. RE: Zamunda Magnet Video - Plamen5555 - 04-05-2024 Благодаря отново за реакцията и отговора, но тези опции съм ги спрял, бях го чел някъде из форума.Много ми е непонятно, защо така се случи само при Замунда и Зелка, а Арена си работи нормално. Инсталирах Енержи - Торент, там нямах регистрация и се получава същото, влизам и няма никакво съдържание. RE: Zamunda Magnet Video - martinstz - 04-05-2024 (04-05-2024, 15:23)Plamen5555 написа: Благодаря отново за реакцията и отговора, но тези опции съм ги спрял, бях го чел някъде из форума.Много ми е непонятно, защо така се случи само при Замунда и Зелка, а Арена си работи нормално. Инсталирах Енержи - Торент, там нямах регистрация и се получава същото, влизам и няма никакво съдържание. Добавките нямат общо помежду си. Така не се сещам, каква може да е причината. При мен всички добавки се отварят нормално. RE: Zamunda Magnet Video - Plamen5555 - 04-05-2024 Ако ъпдейтна до по нова версия на Коди? Преинсталирах и двата адона и отново няма промяна. Ъпдейтнал съм всички добавки ръчно и това не даде резултат. RE: Zamunda Magnet Video - martinstz - 04-05-2024 (04-05-2024, 21:47)Plamen5555 написа: Ако ъпдейтна до по нова версия на Коди? Преинсталирах и двата адона и отново няма промяна. Ъпдейтнал съм всички добавки ръчно и това не даде резултат. Не знам с коя версия сте, но не пречи да актуализирате и пробвате. RE: Zamunda Magnet Video - DBoykoT - 15-09-2024 Здравейте, Замунда аддона работи, имам обаче следния проблем: След като почне стрийма, след известно време (различно е всеки път) стрийма прекъсва и ме изхвърля в началната страница на аддона. Имам инсталирани коди 21 омега и Elementum на Xiaomi Mi TV BOX S, има достатъчно място на бокса. Някой имал ли е такъв проблем или има ли идея каква би могла да е причината? RE: Zamunda Magnet Video - Zvez - 16-09-2024 На мен ми се е случвало,но като дам force stop на приложението и след това не ми прави проблем. RE: Zamunda Magnet Video - blgmspt - 01-12-2024 Здравейте, Моля обяснете ми как да инсталирам Замунда add on-a стъпка по стъпка. Имам инсталирани коди 21 омега и Elementum на Xiaomi Mi TV BOX S . Няколко години работеше без проблем, но се наложи Kodi да се преинсталира. Моля за стъпка по стъпка насока, как да подкарам Замунда. Не съм много във свои води с настройки и програми като цяло. Доста изчетох във форума, но не намерих нужната ми информация или съм я пропуснал. Благодаря предварително за помощта! RE: Zamunda Magnet Video - jijix - 04-12-2024 Би ли могло да се направи аналогична приложение което да работи с p2pbg? RE: Zamunda Magnet Video - blgmspt - 05-12-2024 Всичко е тип топ!! Благодаря ![]() |