![]() |
LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Софтуер § Хардуер (https://kodibg.org/forum/forum-13.html) +--- Форум: OpenELEC / LibreELEC / CoreELEC / AlexELEC / EmuELEC (https://kodibg.org/forum/forum-33.html) +--- Тема: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq (/thread-622.html) |
RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - b_ignatov - 13-02-2018 (13-02-2018, 17:35)xbmcbg написа: Е майстори, сега как се чувствате след като прецакахте бокса на човека? Пак започваш със спама и избиването на комплекси.Незнам дали знаеш но бокса няма как да се повреди, когато се ползва с СД карта.Реално нищо не се записва по-вътрешната памет.Аз пък ти казавам, че на този бокс ще тръгне ELECA и тогава ще те видя какво ще пишеш......или пак ще се покриеш като мишка. Ще те помоля да не се обаждаш, ако нямаш желание да помагаш. RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - xbmcbg - 13-02-2018 За да тръгне Елека са необходими 5 минути, а не денонощия за вас явно времето не е от значение, експериментите на чужд гръб не са нещо с което да се гордееш ![]() RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - bLck - 13-02-2018 Не бокса не ми е прецакан, ползвам 8гб карта с адаптер.До рекавърито стигам с toothpick метода. с Win32Imager и с Libreelec пробвах. Сега ще пробвам с 7.. Всичко ми е стоково само Root Имам.. ![]() Подкарах го с друг Img - вместо този LibreELEC-S805.arm-8.2-8.2.3.1-MXQ.img заредих този - LibreELEC-S805.arm-8.2-8.2.3.1-m201d.img RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - b_ignatov - 13-02-2018 Радвам се, че си се справил.От това, което виждам е, че ползваш карта клас 4.Тези карти не са за тази работа по принцип.Много са бавни и може да имаш проблем със скоростта. RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - xbmcbg - 13-02-2018 Незная дърдоркото какво ти е казал и какво е превеждал, но за тази цел е необходима Class 10 SDHC Memory Card, а не това което показваш RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - bLck - 13-02-2018 За жалост тази имах под ръка ( като цяло имам повече флашки сд-та не ползвам..) ,но пак е сравнително по бързичък от андроид софт-а ако има как и да го махна и да сложа този и някое линукс-че примерно ще е перфектно. ( и без т'ва боксчето не се спира,дори и телевизора.. имам малко дете и постоянно иска нещо да му свети и да му говори иначе не спи..). RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - xbmcbg - 13-02-2018 Ако те устройва можеш да фланеш направо върешната карта, но ще загубиш Андроида. Направи си бакуп ако след това си смениш мнението за да можеш да го възстановиш RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - Topper - 13-02-2018 LibreELEC/OpenELEC са Linux GNU OS. Пак казвам, вътрешния флаш е отчайващо бавен и това е една от основните причини да бави и Android OS-a. Няма да спестиш нищо ако запишеш във флаша. RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - bLck - 13-02-2018 Е то и андроид-а е линукс ама..та т'ва исках да кажа ( Линкус Десктоп ) някакъв и отделно елек-а, как се инсталира на вътрешната памет? и как да направя backup като съм със стоково реквъри? Аха,и флашка не мога да ползвам ... като цяло трябва да си купя нова SD , ок благодаря. RE: LibreElec/линукс на китайски бокс mxq - xbmcbg - 13-02-2018 Има много начини, наи-лесният е да отидеш там където то е бакупа на Андроид , да си свалиш копие от него и след това да сложиш USB с ELEC да му окажеш пътя и след това да натиснеш ъпдеит. Клечката за зъби е за тези които не ходят на зъболекър ![]() |