Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина (/thread-151.html) |
RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - roastednoob - 04-04-2016 Аз си представях този Сталкер портал нещо като входно-изходна точка т.е. той прихваща канала и от там го разпределя на други юзъри като реално те остават скрити за оригиналния сървър на който би имало ограничение за броя конекции. Ако това не е така аз не виждам реална полза от този сталкър портал... RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 04-04-2016 Правилно си разбрал - другите потребители не са видими от оригиналният сървър, броят им се ограничава само от параметрите на твоята интернет мрежа и желанието ти да ги допуснеш да се възползват от нея. ПП.Сталкер портала ти дава възможност и да въведеш ограничения за достъп до определени канали за всеки приемник индивидуално RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - roastednoob - 04-04-2016 Хм защото колегата Алкатраз цитиран по долу твърди друго и се обърках... Иначе респект и за двама ви че си хабите времето да споделяте опит. (04-04-2016, 17:21)Alkatrazbg написа: Пропускате,че Булсат са си вързали гащите и броя на едновременните кънекции е равен на броя на приемниците към акаунта.Отделно от това листата е с токени и умира за 10 часа приблизително. Мерака ви за плащане на 20 лева и да гледа цялата улица няма как да се случат Глобата ако ви набарат е от 3000 до 10000 лева а те ще ви хванат с гаранция защото при тях веднага светва ако бай Киро плаща за 1 приемник пък има 20 кънекции. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Alkatrazbg - 04-04-2016 Когато Абонат 1 си е пуснал БНТ1 към сървъра на Булсат се праща 1 заявка за този канал Когато Абонат 2 си е пуснал bTV към сървъра на Булсат се праща втора заявка и кънекциите стават 2. Когато Абонат 3 и всеки следващ си е пуснал някой от горните канали заявките към Булсат не се променят. Ако решиш да ретранслираш канали със сталкер или каквото и да е а имаш абонамент за 1 приемник при повече от 1 кънекция в реално време ще те надушат. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - roastednoob - 04-04-2016 Ахааа сега загрях ... албански реотан съм RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 04-04-2016 Аз написах, че Булшит не е достатъчно надежден източник. В другият форум за български аддони който се списваше на английски беше публикуван скрипт който се грижеше за изтеглянето на листата преди токените да бъдат подменени. Дано някой да се погрижил за съхранението му. Надявам се да не е изчезнал безвъзвратно RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Alkatrazbg - 04-04-2016 Със този битрейт на bTV Action HD няма как да са надежден източник RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Majide - 04-04-2016 (04-04-2016, 19:18)xbmcbg написа: В другият форум за български аддони който се списваше на английски...Къде го намерихте този форум, дайте линк да го видим и него RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - xbmcbg - 04-04-2016 Беше хостнат на личен сайт на ентосиаст, но той реши да го ликвидира. Скоро ще възобновим съботните футбони срещи и ще го попитам лично на по бира. RE: Гледане на Булсат Фюжън от чужбина - Majide - 04-04-2016 Това да не би да е онзи "Господар на пръдните", който беше писал, че за нещо ни е обиден? Ако е той, питай го кой и за какво го е провокирал. Решил съм да отговарям на всяка обида и провокация към хората във форума с адекватен ядрен отговор Анонимните ряпа да ядат (тя е полезна за здравето). |