![]() |
Проект Мега ЕПГ - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: За опитни потребители (https://kodibg.org/forum/forum-18.html) +--- Форум: ЕПГ за Коди, XMLTV и WebGrabber (https://kodibg.org/forum/forum-23.html) +--- Тема: Проект Мега ЕПГ (/thread-284.html) |
RE: Проект Мега ЕПГ - Петрови - 13-07-2025 harry_gg, tvprofil може и да не го правиш, по моя молба има го вече на пазара. Всеки може да си го намери, ако малко се потруди. Използвах опцията за него и станаха нещата. Иначе знам за блока. Изпитах го на главата си ![]() "Showtime от кои оператори се предлага?" - нямам никава представа, но го проверих и това е важното. "едно по едно ще ги направя нещата с БГ телевизиите. Както и тези, които са изброени тук за проблемни." - много ти благодаря. Спасяваш нещата. Ще разгледам нещата утре и ще видя точно кои канали нямат никъде ЕПГ-та и ще ги сортирам. Малко повече от тези който ти дадох. Проблема е че има канали като TVN които не ги обновяват. Според мен важното е да ги има написани тук, и ако видя, че се ообновява както трябва и чак тогава може да се добавят. Важни са тези които са си добре, а има такива. Обърни внимание на тях. Дал съм ти ги. Утре ще ги напиша катo списък и ще го обновявам, ако излезе нещо или разписанието има или няма правилно EPG без да им правя реклама и д аим слагам адреси. "Мисля, че е време да се раздели ЕПГ-то на няколко например "Всички канали", "А1", "Тивибг", "Вивком" и т.н." - Както ресиш. Аз не разбирам, ако ще е по-добре за обслужване за теб, ок. Като цяло над 90 процена се повтарят. Я има 2-3 канала разлика, я не. Но да, понякога самия канал доставчика си взима от различни места страйма и EPG- то е различно, но надали са повече от два варианта. По-лесно е при такива канали или да има едно HD накравя за да се различават, или просто да се с малки букви или да са написани ма български език, а не да се правят отделно за всеки бг доставчик. Не знам, просто расъждавам на глас. Иначе прегледах "Вивком" -ти част, но е много оскъднo. Нямам предства как го сваляш, ти си знаеш, но в приложението има едни канали където на всякъде умря: action-box, cine-box и comedy-box и аз затова се порових. Видах в файловете ти, че си правил нещо за тях преди време, но ги няма вече нито в вивакомното ти, нито в общото събираемо. Електронния им справочник на приложението им е TOП. НА времето имаше човек който го изкарваше по някакъв начин, но така и не намерих инфо за него в нета вчера и спрях нещата до там. И така, лично за мен най-важното се намира на имейла който ти пратих, другото е второстепенно. Остават няколко канала и EPG-то ти за БГ ЧАСТА ще е оправено. За оправяне: TVN(https://tvn.bg/programa/), - ПЕРМАЛЕНТНО, ЧАКА СЕ! 1.CN[cartoon network] - - ако решиш да добавиш, още едно за него за другия стрийм. 2.DISNEY JR 3.Mezzo live 4.Auto Motor Sport - Няма проблем и да остане и на Английски. Важно е че е правилно, но трябва да се върне 1 час назад. Избърва с 1 час. Проверих. Лека за днес и да не забравя, ако е лесно сложи логота на тези канали: http://epg.cloudns.org/tv/logos/ ще е яко, ако пък не и така са си добре. Да не ставам и аз нагъл, още един път БЛАГОДАРЯ, Че СЕ ОТЗОВА. RE: Проект Мега ЕПГ - sirius74 - 13-07-2025 Пичове, на BNT1 HD излиза ли ви някаква информация? За SD версията не мога да кажа, че съм го делнал от листата. Но останалите при мен 2 и 4 в SD и 3 в HD всичко е точно. RE: Проект Мега ЕПГ - Петрови - 14-07-2025 (13-07-2025, 22:34)sirius74 написа: Пичове, на BNT1 HD излиза ли ви някаква информация? За SD версията не мога да кажа, че съм го делнал от листата. Но останалите при мен 2 и 4 в SD и 3 в HD всичко е точно. Използвай БНТ1. Проверено! Няма значение дали е сд или хд, EPG-то е едно. RE: Проект Мега ЕПГ - harry_gg - 14-07-2025 (13-07-2025, 22:34)sirius74 написа: Пичове, на BNT1 HD излиза ли ви някаква информация? За SD версията не мога да кажа, че съм го делнал от листата. Но останалите при мен 2 и 4 в SD и 3 в HD всичко е точно. Ако така е написано името на канала "BNT1 HD", няма да има програма за него. Покриват се следните разновидности. БНТ 1 БНТ 1 HD БНТ 1 LQ БНТ1 LQ Кой оператор го изписва "BNT1 HD"? RE: Проект Мега ЕПГ - sirius74 - 14-07-2025 A1, бившата кабeлна мрежа на blizoo. (14-07-2025, 01:59)Петрови написа: Използвай БНТ1. Проверено! Няма значение дали е сд или хд, EPG-то е едно.Това ми е ясно. Но да гледам SD версия пред HD заради едното EPG някакси не ме устройва. RE: Проект Мега ЕПГ - harry_gg - 14-07-2025 Ще го добавя тогава към списъка с имена на БНТ 1. Между другото ако имате под ръка списък с всички имена на каналите от листата на А1, ще е полезно да ги добавя. RE: Проект Мега ЕПГ - Петрови - 15-07-2025 (14-07-2025, 22:13)sirius74 написа: A1, бившата кабeлна мрежа на blizoo. Странна работа. На какъв плеър го гледаш? Не може ли да му го набиеш, ръчно или да му го направиш съвместино ID -то, пък пак си гледай HD-то? При мен всичко е на ХД които имат тази опция, а пък EPG-то ми е без значение, важното да е правилно. SD версия или HD такава, няма никакво значение. Но явно искаш май-май с едно слагане на адрес, всичко да ти пасне от воле. Така ли е или се лъжа? (14-07-2025, 22:59)harry_gg написа: Ще го добавя тогава към списъка с имена на БНТ 1. Между другото ако имате под ръка списък с всички имена на каналите от листата на А1, ще е полезно да ги добавя. Мога на виваком, но не и на А1. Никога не съм се сбъслквал с приложение им. Имам приятели в сектора, бивши мой колеги, но не е ставало на въпрос. RE: Проект Мега ЕПГ - harry_gg - 15-07-2025 И на Виваком и на А1 ми трябват така че давайте ако имате ![]() RE: Проект Мега ЕПГ - sirius74 - 15-07-2025 @harry_gg, нямаш проблем. Мога да ти изпратя списък с имената на всички канали в мрежата на А1. При първа възможност ще ги извадя и ще ти ги пратя на лично съобщение. @Петрови, мислил съм го това с ръчното набиване на името. Но за съжаление при мен не успявам да го направя. DVB-C сигнала ми влиза в енигма приемник. А от него стриймвам локално към TiviMate и гледам през този великолепен за мен плеър. В енигма приемника нямам bg locale, за да изпиша ръчно името на кирилица. А в TiviMate не успявам изобщо да открия опция на смяна на име на канал на плейлист, зареден от локален файл. RE: Проект Мега ЕПГ - Петрови - 15-07-2025 Заемам се с вивакома. Ако някой открие EPG-то на някой който ги вади всичките канали нека ми пише. Там е единствения шанс за EPG за 5-6 канала включително и action-box, cine-box и comedy-box. sirius74, напиши списъка тук за да видя какви канали има там. |