![]() |
|
Bulgarian Subs - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bulgarian Subs (/thread-1019.html) |
RE: Bulgarian Subs - martinstz - 20-09-2025 (14-09-2025, 15:05)mehanic написа:(14-09-2025, 00:30)Topper написа: И какво очакваш да се направи ?? Изпраща се една заявка. Когато този сайт е паднал, обратната връзка е бавна. Ако се опитате да го заредите по това време в браузър, ще видите, че доста време се изчаква, докато се получи обратна връзка, респективно Коди чака по-дълго време, за да получи отговор, дали може да достъпи сайта. За това има отметки в настройките, да може да махате/добавяте източници, в които да търси. RE: Bulgarian Subs - kraflo - 27-10-2025 Здравейте, Знаещи! От няколко години имам проблем (може би) с добавката, но все отлагам да питам ![]() Когато търси субове, винаги търси по 2 пъти (превърта сайтовете със субтитри 2 пъти един след друг). Ще се радвам на съвет. Не е болка за умиране, когато намира субове, но когато не намира автоматично и трябва да въведа името на филма ръчно, става четворно търсене! RE: Bulgarian Subs - fox1912 - 28-10-2025 Здравейте. При мен добавката спря да зарежда субтитрите от yavka.net. Отворих сайта и изглежда си работи нормално. Някакви идеи? RE: Bulgarian Subs - Majide - 28-10-2025 (28-10-2025, 00:44)fox1912 написа: Здравейте. При мен добавката спря да зарежда субтитрите от yavka.net. Отворих сайта и изглежда си работи нормално. Някакви идеи?Cloudflare
RE: Bulgarian Subs - fox1912 - 28-10-2025 Някакво решение или да не чакаме скоро да се оправи...сега забелязах, че същите тези субтитри от ,,yavka" добавката ги открива в иначе спрения за сваляне ,,Vad00nMooo" RE: Bulgarian Subs - greenbluegreen - 29-10-2025 Няма оправия явката.... Иначе направих адд-он който търси другите и е съвместим със стремио ако някой ползва, пишете ми ако има мераклии
RE: Bulgarian Subs - martinstz - 30-10-2025 (28-10-2025, 17:19)fox1912 написа: Някакво решение или да не чакаме скоро да се оправи...сега забелязах, че същите тези субтитри от ,,yavka" добавката ги открива в иначе спрения за сваляне ,,Vad00nMooo" В какъв смисъл "иначе спрения за сваляне ,,Vlad00nMooo""? Кой го е спрял? Добавката си намира и сваля субтитри от там. Иначе, ако можеше да се заобиколи Cloudflare, нямаше да го ползват хората. Та, докато сайтът минава през тази защита, няма да има достъп до него. (27-10-2025, 15:12)kraflo написа: Здравейте, Знаещи! Добавката е направена по два пъти да минава търсенето, защото търси по различен начин, поради спицифики на поместването в сайтовете за субтитри. Дали ще се извъртят по два пъти на екрана или ще завърти на всеки източник по два пъти, а на екрана ще се вижда само по един път, времето е едно и също. RE: Bulgarian Subs - PROXIMO - 30-10-2025 @martinstz защо по 2 пъти минава търсенето, не ползваш ли апито за заявки. RE: Bulgarian Subs - kraflo - 31-10-2025 Определено съм мераклия за суб добавка за Стремио
RE: Bulgarian Subs - Vlad00n - 12-11-2025 (30-10-2025, 02:04)martinstz написа:(28-10-2025, 17:19)fox1912 написа: Някакво решение или да не чакаме скоро да се оправи...сега забелязах, че същите тези субтитри от ,,yavka" добавката ги открива в иначе спрения за сваляне ,,Vad00nMooo" Здравейте на всички. Пропуснали сте едно "l" във "Vlad00n" Vlad00n Mooo създаде секцията субтитри за приложения като Kodi и М7 които използват аддони за търсене и сваляне на субтитри автоматично и разчитат на свободен достъп до сайта без CloudFlare. В момента Vlad00n Mooo работи само с тези добавки, затова Вие виждате в приложенията, че продължава да намира и сваля субтитри. Надявам се това да бъде от полза за всички които използват Kodi и M7 и техните добавки. Поздрави. |