Vivacom TV GO - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Vivacom TV GO (/thread-609.html) |
RE: Vivacom TV GO - Tasho2255 - 27-12-2020 Добавката има едно странно поведение. Добавям я в PVR, тръгва си без проблем. След няколко дни обаче, отказва да тръгне през PVR. Трябва да стартирам самият адон Tv Go на някой канал и след това да рестартирам Коди. После тръгва и през PVR и така след няколко дни пак същото. Та се почудих дали не е в мен проблема или нещо се случва със самата добавка?! RE: Vivacom TV GO - rtk - 27-12-2020 (27-12-2020, 03:26)Tasho2255 написа: Добавката има едно странно поведение. Добавям я в PVR, тръгва си без проблем. След няколко дни обаче, отказва да тръгне през PVR. Трябва да стартирам самият адон Tv Go на някой канал и след това да рестартирам Коди. После тръгва и през PVR и така след няколко дни пак същото. Та се почудих дали не е в мен проблема или нещо се случва със самата добавка?! Ако не се лъжа, извлечената листа има сесия/време на живот 12-24 часа , след което трябва да се генерира отново. Не е от добавката, явно в сървара така е зададено, подобно както е при Булсатком . RE: Vivacom TV GO - ptashkov - 18-01-2021 Здравейте, някой може ли да ми изпрати версия 1.0.10 на добавката, че аз също имам проблем с логването с акаунта ми, но на версия 1.0.11 не мога да направя промените описани преди няколко поста. Предварително благодаря! RE: Vivacom TV GO - Konstantin K - 23-01-2021 Здравейте, от около седмица не мога да използвам ТВ ГО добавката за Коди (изписва ми някаква грешка) през браузер и приложението за андроид нямам никакви проблеми. Бихте ли споделили дали имате същия проблем и някакво решение Благодаря предварително RE: Vivacom TV GO - rtk - 24-01-2021 (23-01-2021, 21:25)Konstantin K написа: Здравейте, Добавката си работи . Проверете дали не сте превишили разрешеният брой устройства / мисля, че са 3 / Влезте си в акаунта през браузъра, и от потребителският панел премахнете устройството което е неактивно . RE: Vivacom TV GO - ptashkov - 24-01-2021 (24-01-2021, 03:28)rtk написа:Проверих си устройствата още преди да напиша поста, но не е от това проблема. Когато си напиша потребителско име и парола ми дава, че съм въвел невалидни данни. На този акаунт имам два профила след преподписване на услугите с Виваком и явно избира грешният. Колега беше описал същият проблем няколко поста по-нагоре и е дал решение на проблема с двата потребителя, като се редактират определени стойности в добавката. Но във версия 1,0,11 вече е променен кода и не знам как да я променя за да ползва другия потребител. Затова търся версия 1,0,10 на добавката.(23-01-2021, 21:25)Konstantin K написа: Здравейте, RE: Vivacom TV GO - Konstantin K - 24-01-2021 Благодаря за информацията, но не мога да намеря стария вариант на добавката, за да се опитам да преправя нещата Моята услуга е един договор два номера и до сега се логвам само с e-mail и парола без да изисква точния номер RE: Vivacom TV GO - rtk - 24-01-2021 Пишете на harry_gg , добавката е негова, ако има решение ще ви помогне RE: Vivacom TV GO - Tasho2255 - 27-01-2021 (24-01-2021, 12:19)ptashkov написа:(24-01-2021, 03:28)rtk написа:Проверих си устройствата още преди да напиша поста, но не е от това проблема. Когато си напиша потребителско име и парола ми дава, че съм въвел невалидни данни. На този акаунт имам два профила след преподписване на услугите с Виваком и явно избира грешният. Колега беше описал същият проблем няколко поста по-нагоре и е дал решение на проблема с двата потребителя, като се редактират определени стойности в добавката. Но във версия 1,0,11 вече е променен кода и не знам как да я променя за да ползва другия потребител. Затова търся версия 1,0,10 на добавката.(23-01-2021, 21:25)Konstantin K написа: Здравейте, Дори и да пише, че са неактивни устройствата, пак Коди се шашка. Премахни абсолтно всичко от настройките на мобилното приложение на Виваком или от web. Имах подобен проблем и докато се сетя какво става ми скъса нервите. RE: Vivacom TV GO - Konstantin K - 28-01-2021 Здравейте, тази вечер реших малко да си поиграя с твго и успях да го подкарам през добавката. Добавката работи перфектно - проблема при мен е че в моя договор на 1 юзър има 2 номера с твго пакет. (странното е че не съм променял договора от повече от година а нещата се промениха преди дни) тел.№ 1 е стандартен пакет с някакви базови програми, а тел.№ 2 е с по добрия пакет (спортни и други програми) За съжаление добавката включва тв листата на тел.№ 1 и не знам как да сменя това , за да мога да гледам всички програми. Ако някой има идея как да си реша проблема моля да сподели - благодаря |