Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми (/thread-98.html) |
RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - pepo - 03-02-2016 (03-02-2016, 03:09)SarievJ написа: Пробвай следното (след търсене в google при мен всичко тръгна) - инсталирай .XunityTalk Repository, след това отиди на "Инсталиране от хранилище" => .XunityTalk Repository => Услуги => от тук инсталирай всичко, което не е инсталирано. След като направих това, при мен се появиха всички Sources както в iStream-Settings-iStream-Movies, така и в iStream-Settings-iStream-TV Shows.Интересно. Аз уж също търсих и даже инсталирах всичко... Ще пробвам отново, но се радвам, че някъде върви. На мен сериалите ми вървят та не е голяма загубата за сега ПП: удоволствието е мое... RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - SarievJ - 03-02-2016 Между другото по този начин процедирах на две различни устройства - на Nexus Player и на Amamzon Fire TV Stick. И на двете по този начин стана и ми се появиха Sources, които преди това ги нямаше RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - ICO_ME - 03-02-2016 (03-02-2016, 03:09)SarievJ написа:(02-02-2016, 14:55)ICO_ME написа:'(01-02-2016, 18:52)pepo написа:(01-02-2016, 17:56)ICO_ME написа: Здравей, Много благодаря ...! Вече работи и е уникална .. RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - pepo - 04-02-2016 (03-02-2016, 03:09)SarievJ написа: Пробвай следното (след търсене в google при мен всичко тръгна) - инсталирай .XunityTalk Repository, след това отиди на "Инсталиране от хранилище" => .XunityTalk Repository => Услуги => от тук инсталирай всичко, което не е инсталирано. След като направих това, при мен се появиха всички Sources както в iStream-Settings-iStream-Movies, така и в iStream-Settings-iStream-TV Shows.Сложих и махах всичко и така и не тръгва търсенето на филми! При сериалите нямам проблем но на филмите не ми вади нито един линк. Имам над 40 source-a и доста Index-а, но линкове не намира, което е просто невъзможно. Сложил съм всички Services, които ми излизат на мен в хранилището. Може ли някой да каже има ли други, които при мен не се показват за да ги търся!? Като хранилище съм добавил: http://xunitytalk.me/xfinity/ RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - xbmcbg - 04-02-2016 pepo, прочети отново пост # 12 за да разбереш защо при теб не се получава RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - pepo - 04-02-2016 (04-02-2016, 15:05)xbmcbg написа: pepo, прочети отново пост # 12 за да разбереш защо при теб не се получава Пффффф хахахаха да, от распберито ще е Днес четох, че трябва май първо Services да се сложат и Extension-ите и после чак след това iStream. Ще видя довечера. И все пак ако някои сложи screenshot или ми каже кои Services ми липсват ще съм много благодарен. RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - xbmcbg - 04-02-2016 offtopic: Вчера отидох да си взема принтерна хартия от склада за консумативи на фирмата в която работя, погледнах и видях, че на един рафт стояха около 20 Raspberry . Сетих се за теб и попитах жената която го зарежда как да си изпиша едно, тя ме изгледа учудено и ми каза, че щом се намират там вече са изписани и мога да си взема колкото ми трябват. Взех си едно и днес ще има с какво да си уплътнявам работното време RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - SarievJ - 04-02-2016 (04-02-2016, 16:25)pepo написа:(04-02-2016, 15:05)xbmcbg написа: pepo, прочети отново пост # 12 за да разбереш защо при теб не се получава При мен са инсталирани точно тези всичките Services както при теб RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - xbmcbg - 04-02-2016 Аз му дадох насока защо не работи, сега трябва да посети "Raspberry Pi Store" и да си купи кодеци за да може да догони възможностите на Fire TV Трябва да отбележa, че не съществува телевизионен канал, който да е progresive (1080p). Дори full-hd телевизиите, всички до един, без изключение са 1080i (interlaced). Interlaced означава, че картината пристига в два полукадъра - един с четните редове и след това още един с нечетните. Това е така от времената на кинескопите и още не е променено. Ако телевизорът ви не е с кинескоп, някой задължително трябва да превърне образа от "i" в "p" (progressive). Ако връзката устройство-телевизор е 1080i, този някой е телевизора, а ако е 1080p - устройството прави progressive преди да подаде сигнала към телевизора. RE: Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми - pepo - 04-02-2016 (04-02-2016, 18:10)SarievJ написа: При мен са инсталирани точно тези всичките Services както при теб ОК мерси. Ще го мъча довечера. |