![]() |
TV BOX, статии, характеристики, ревюта - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Софтуер § Хардуер (https://kodibg.org/forum/forum-13.html) +--- Форум: Android TV BOX (https://kodibg.org/forum/forum-38.html) +--- Тема: TV BOX, статии, характеристики, ревюта (/thread-606.html) |
RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - shantros - 02-02-2018 Стана тя каквато стана, скритата реклама на търговеца на боксове (rtk) замина в кофата въпреки явната подкрепа която той получи от модераторскотo тяло в лицето на Златев и здравите му подмолни ходове другите да му пишат ревюта завоалирани под някаква си форма. Дори се оказа, че поръчал от евтините боксове за които нямал актуален софтуер ![]() Защо не му отворите нов раздел в който той да дават платени консултации вместо да го прави с ЛС? Така се обезсмислят съществуването на форума, или аз нещо не съм разбрал и форума работи за неговото финансово благоденствие. RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - ZZlatev - 02-02-2018 Holly shit.....Sherlock, защо не прочетеш по-стари теми във форума? Не се излагай. Ако си от София съм склонен да ти обясня как стоят нещата и да не се излагаш така. Бих си загубил 2 часа да изпия една бира с теб.Няма никакви продажби, поне не се толерират и не е имало. Да си жив и здрав. Изпий една бира и не се занимавай с глупости. С най-голямо удоволствие бих продължил на ЛС. Стига толкова тук. Има си тематика, в която ти не се включи. RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - xbmcbg - 02-02-2018 Много далече се стигна, Zlatev не е такъв, той е готин, но е малко първосигнален и не влага лоши чувства в това което прави, просто пръстите му изпреварват мисленето. Предлагам да се приключи с детективските действия Администраторите знаят какво да правят, доказали са го многократно. Вече е Петльов ден в България, да е честит на тези от Вас който го празнуват, ние канадците не се вълнуваме от половата ориентация на другите и както казваме Welcome to Canada, where we don't care who you marry so long as you both watch hockey RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - Topper - 02-02-2018 (01-02-2018, 23:46)martinstz написа:(01-02-2018, 18:17)ZZlatev написа: Инсталирал си му булсатското приложение и работи все едно е на Андроид телевизор, така ли? Може би, защото точно такова го играе, както си и пише ![]() Цитат:Mi Box runs on the latest Android TV 6.0 which is easy to use, supports voice controls , Google CastTM and HDR video. RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - martinstz - 02-02-2018 (02-02-2018, 00:01)rtk написа: Марто, преди 2-3месеца си поиграх с един MiBox само че китайска версия...всичко с иероглифи Само HBO Go ми го обърна на обратно и така и не можах да го подкарам нормално на бокса, та ползвам от телефона и прехвърлям на него, като телефона ми остава като дистанционно и си управлявам директно от него, което е доста удобно, между впрочем ![]() ![]() RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - tomatomov197 - 03-02-2018 (02-02-2018, 12:19)martinstz написа:(02-02-2018, 00:01)rtk написа: Марто, преди 2-3месеца си поиграх с един MiBox само че китайска версия...всичко с иероглифи Тези добавки - Sport Schedule TV и Bive TV и при мен не вадят икони . А съм с Nvidia shield уж ![]() RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - xbmcbg - 08-02-2018 martinstz, това ли е модела който ти използваш? Xiaomi Mi Box 3 International Version 4K Android 6.0 TV Box MDZ-16-AB RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - martinstz - 09-02-2018 (08-02-2018, 23:18)xbmcbg написа: martinstz, това ли е модела който ти използваш? Xiaomi Mi Box 3 International Version 4K Android 6.0 TV Box MDZ-16-AB Да. Някъде към $75 ми излезе с доставката. RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - xbmcbg - 09-02-2018 Благодаря, той е 1 към 1 с Андроидният модел на Инфомир, MAG 410. RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - Topper - 09-02-2018 Само внимавайте, че имат практика с N и NC моделите, както при рутърите им. Т.е. N модела е флагман, докато NC (със суфикс С) е същата "кутия" но вътре хардуера е възможно най-слаб. За справка, Mi Router 3 / 3C. Последния отговаря на Mi Router Youth ! |