Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client (/thread-42.html) |
RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - ivm17 - 26-10-2016 (26-10-2016, 02:33)killian написа: Здравейте, Az imam sashtia problem. Problema zapochna na 24.10.2016. Sajaliavam niamam cyr. RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - zlatennn - 28-10-2016 (26-10-2016, 03:06)ivm17 написа:(26-10-2016, 02:33)killian написа: Здравейте, Здравейте, Последната версия на Neterra addon беше променена за да работи с промяната в стрийминг и флаш плейър. В момента Нетерра все още позволява ползването на флаш. Достатъчно е да изберете "смяна на плейър" от сайта на нетерра и запазете промените. Така стриймингът ще ползва и роработи с Нетерра addon. За сега.. RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - killian - 28-10-2016 (28-10-2016, 09:41)zlatennn написа:(26-10-2016, 03:06)ivm17 написа:(26-10-2016, 02:33)killian написа: Здравейте, Здравей Zlatennn, Благодаря сърдечно за съвета! Всъщност снощи получих съобщение от Нетера за въведените обновления и превключването от Flash към HTML5 player. Следвайки инструкциите ти, върнах обратно настройките в акаунта си на Нетера към FLASH player и Kodi Addon-а на Нетера проработи отново. Сърдечни Благодарности!!! Само да отбележа, че вероятно ако от Нетера бяха така добри да ни известят за промените предварително, нямаше да се стига до лутане и ровене и преинсталиране, но ...... Очудва ме също и това, че само 2-ма човека са се сблъскали с този проблем ( за сега ). Интересно ми е дали съществува друг по-лесен и по-актуален метод за гледане на Нетера през Kodi? Отново Благодаря! RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - zlatennn - 28-10-2016 По-лесен начин за гледане през коди за сега няма. Всъщност neterra addon-a няма нищо общо с коди или нетерра. Създателят е mr. Olix - ако не се лъжа от Германия. Поради което не бива да виним никого. RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - xbmcbg - 28-10-2016 За тази телевизия има 2 (два) аддона - този (mr. Olix) който е в бгрепото и втори който работи с TVHeadend (подобен на новото решение за Булсат). Автора на вторият е регистриран във форума да се надяваме, че ще ви даде достъп и до него. RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - xbmcbg - 29-10-2016 Нетера явно са се събудили от дълбокият многогодишен сън и са подновили сайта си (огледален бета, влиза се със същият логин както в основният) Предлагат 1 месец безплатен абонамент за всяка намерена грешка/неизправност, намерих 3 и ще си търся наградата като наследство. Възползвайте се и Вие RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - nachevn - 11-11-2016 Здравейте и от мен. Имах същият проблем с нетера когато смениха default player от флаш на html5. С малко късмет и налучкване нацелих смяната на player-а и всичко тръгна отново. Въпреки всичко си мисля, че рано или късно (по-скоро късно) тази опция няма да я има повече и ще има само html5 . Прочетох малко в интернет за коди и html5 и явно не е толкова лесно да се пусне такова видео. Някой има ли предства дали е (лесно) възможно да се подкара приставката с html5? RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - loopback - 15-11-2016 Здравейте, Страхотен тред и благодаря на хората писали тук. След множество тестове последната 1 седмица, исках да споделя с фен клуба. Аддона на Mr.Olix работи вече и с HTML5 плеър, както може да видите има няколко корекции (версия 3.0.1) направени от Mr.Olix в логиката на създаването на стринга, който се подава към xbmc.Player(). Т.е. аддона работи и когато плеърът е HTML5, при който спиране и превъртане работи много по-добре отколкото при Flash версията. Поне при мен това не работи с Flash плеър в/у Андроид платформа и реално стрийма силно се де-синхронизира и видеото не става за гледане. При използване на HMTL5 плеъра се забелязва по-бавно стартиране на видеото (около 5 секунди допълнително при моите тестове), не знам дали се буферира повече информация или каква е причината. RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - nachevn - 16-11-2016 @loopback благодаря за информацията. Веднага след като прочетох твоето съобщение, тествах новата версия и при мен всичко работи, вкл. и превъртането на видеота, който са на запис. Благодаря и на @Mr.Olix за addon-а! RE: Kodi, Neterra.tv и PVR Simple IPTV Client - xbmcbg - 10-12-2016 Днес за първи път пробвах обновеният аддон и забелязах, че в него има пропуски - липсват стриимовете с по високо качество и всички канали са зададени на възможно най-ниската резолюция - 360р. На сайта можете да избирате между различни резолюции. сайт: коди: Аз ползвам коди 15.2 моля споделете дали с коди 17 положението е същото за да се уточни дали аддона се нуждае от допълнително преработване или проблема е в по-старата версия на коди. За да бъда по-ясен, моля да уточним дали аддона се нужаде от допълнителна функция - избор на качество: |