Проблем с M3U файл - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Проблем с M3U файл (/thread-370.html) Страници:
1
2
|
RE: Проблем с M3U файл - ZZlatev - 22-02-2017 Колкото до Диемите голяма заслуга за тях има Домус Ага. Едва ли много хора искат да плащат, за да гледат пародията български футбол. Макар, че е хитро да се вкара английското първенство, за да се плаща и да върви българското. Всичко в тази държава е така Сега като свърши договора за английското и го вземат Мтел, тогава ще видим кой ще плаща по 4лв на Диемите. И да не съм разбран погрешно да кажа, че нямам нищо против тези 4 лв.. Който иска да гледа - да плаща. Въпроса е да не се плаща за български футбол. Голяма част от тези пари отиват в джоба на Домус Ага, а не при клубовете, както е на запад. Дава се пример със запад, че там се плаща, за да се гледа, ама клубовете имат голяма печалба на сезон точно от ТВ права. А тук Домуса си прави каквото си поиска. Понеже излизаме извън темата. Rtk, погледни тази тема http://kodibg.org/forum/thread-201.html RE: Проблем с M3U файл - martinstz - 22-02-2017 (22-02-2017, 15:14)ZZlatev написа: Колкото до Диемите голяма заслуга за тях има Домус Ага. Едва ли много хора искат да плащат, за да гледат пародията български футбол. Макар, че е хитро да се вкара английското първенство, за да се плаща и да върви българското. Всичко в тази държава е така Сега като свърши договора за английското и го вземат Мтел, тогава ще видим кой ще плаща по 4лв на Диемите. И да не съм разбран погрешно да кажа, че нямам нищо против тези 4 лв.. Който иска да гледа - да плаща. Въпроса е да не се плаща за български футбол. Голяма част от тези пари отиват в джоба на Домус Ага, а не при клубовете, както е на запад. Дава се пример със запад, че там се плаща, за да се гледа, ама клубовете имат голяма печалба на сезон точно от ТВ права. А тук Домуса си прави каквото си поиска. От тази година са и по 5лв., даже. Но пък, честно да ти кажа, аз не гледам английското първенство, но като заклет фен на Берое, си плащам за да мога да ги гледам и всъщност май-май гледам само по два мача на месец по тези телевизии! RE: Проблем с M3U файл - rtk - 22-02-2017 (22-02-2017, 01:42)xbmcbg написа: Аз разсъждавам по-различно вероятно защото живея в друга среда и съм си научил урока, че когато парите с които разполагам не са достатъчни трябва да увелича часовете за работата или да си повиша квалификацията, друг законен начин няма. Първо да доуточня, че имам предплатен абонамент за 1г към Булсатком пакет Премиум за 18.80лв ! Не плащам за Диемите понеже не ми остава много време за ТВ, но ползвам акаунта на зет ми който има пълният пакет + Фюжъна но не се занимава с компютри и андроид боксове, гледа си само от ТВ-то. До тук не виждам нищо нередно и не знам за какви дребни сметки за каква нелегална телевизия говориш ?!? Не те знам къде и в каква среда живееш, нито какъв е стандарта ти на живот.....а и слабо ме интересува. Само ще ти кажа , че единият от моите приятели е със сериозно заболяване и кара месеца със 169лв инвалидна пенсия, другият освен че има 2 деца се грижи и за майка си която също има здравословни проблеми и ежемесечна нужда от скъпи лекарства. Кажи ми как да си позволят хората да отделят 20лв+ на месец при всичките тези проблеми, и с какво аз ощетявам нещастниците от Булсатком, които предлагат некачествена услуга за която аз си плащам? Накрая само ще добавя като пожелание към всички останали от този форум /без теб, ти си си научил вече урока/ "Ако можеш да помогнеш на човек – помогни му. Ако не можеш да помогнеш – помоли се. Ако не можеш да се молиш – помисли добро за човека" RE: Проблем с M3U файл - ZZlatev - 22-02-2017 Казах ти къде да прочетеш. Темата няма нищо общо вече... RE: Проблем с M3U файл - harry_gg - 22-02-2017 Познавам много хора, които гледат диемите само заради българското включително и аз. Какво означава ДОмус момус или който и да е ага взимал парите. То пък големите пари... Сигурен съм че Диемите са на пълна загуба. А мтел и да купят английското какво от това - същите тотално бездарни коментатори гледам ползват нищо няма да се промени. Пак същия брой хора ще си платят и същия брой хора ще търсят пиратски линкове. И след има няма 3-4 години Мтел Спорт ще фалира и на негово място ще дойде друг и така вовеки веков. Понеже пишем всички оффтопик ще преместя мненията в друга тема... RE: Проблем с M3U файл - xbmcbg - 22-02-2017 (22-02-2017, 17:53)rtk написа: Само ще ти кажа , че единият от моите приятели е със сериозно заболяване и кара месеца със 169лв инвалидна пенсия, другият освен че има 2 деца се грижи и за майка си която също има здравословни проблеми и ежемесечна нужда от скъпи лекарства.Скоро имате избори, така че можете да промените ситуацията. Всичко е във вашите ръце, аз няма да гласувам понеже съм навън много години и смятам, че нямам морално право да ви определям как да живеете. (веднъж гласувах и някой реши, че моят вот трябва да бъде трансформиран за бат Сали - мерси, но така не съм гласувал) В моят квартал навсякъде има табели - не кради съседите гледат и за последните 20 години не съм чул да е имало кражба. Смени си nick name на Робин Худ щом си поел социалните функции на държавата в свои ръце, по твои правила сходни с неговите. RE: Проблем с M3U файл - Electron - 22-03-2017 Здравейте, за първи път пиша, досега съм намирал отговор за моите проблеми и не ми се е налагало. От известно време ползвам Коди на Линукс Минт и от вчера ъпдейтнах всичко и не може да се генерира M3U файла от добавката на булсат. Ако някой знае къде бъркам ще съм благодарен. RE: Проблем с M3U файл - harry_gg - 22-03-2017 Най-добре пиши в подходящата тема - в зависимост от това коя версия на добавката ползваш. Там повече хора ще могат да ти отговорят. RE: Проблем с M3U файл - xbmcbg - 22-03-2017 (22-03-2017, 18:56)Electron написа: Здравейте, за първи път пиша, досега съм намирал отговор за моите проблеми и не ми се е налагало.Ще цитирам Majide, защото съм напълно съгласен с него и съм ял попарата на ментака Цитат:С такива дистрибуции като ментата стават проблеми при ъпгрейд понякога заради различните хранилища: имат си и свои с минимален брой собствени пакети, а имат и чужди (на Убунту или на Дебиан) заради голямото количество софтуер... На ваше място бих сложил някой от официалните клонове на Убунту (изброени на сайта им) или чист Дебиан и няма да се занимавам с безмислени чуденки! |