plugin.service.bscfusion - версия "Q" - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: plugin.service.bscfusion - версия "Q" (/thread-279.html) |
RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - Sei4etosei4eto - 03-11-2016 Така инсталирах чисто нов ОпенЕлек на разберито. Сега пък ми дава следната грешка Код: Traceback (most recent call last): Как да го оправя този кодинг? RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - lambreto - 03-11-2016 Промени реда Код: print "Name: %s Epg: %s Cat: %s - %d" % (x.get('title'), e, t['val'], n) на Код: print "Number: %d" % n Така поне ще виждаш до кой номер на канал е стигнало Другия по-лесен вариант е просто да го коментираш този ред като сложиш # преди print, но така няма да виждаш до къде е стигнало, а просто трябва да чакаш да свърши В момента би трябвало да имаш вече Muxes и Services в tvheadend-а. Трябва да ги изтриеш преди да пуснеш скрипта отново RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - ZZlatev - 03-11-2016 lambreto, как мислиш, ще мога ли да map-на с нов IP адрес или ще трябва да трия и да правя всичко отначало? RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - lambreto - 03-11-2016 Доколкото разбирам искаш да смениш IP-то на машината на която си инсталирал tvheadend и булсат приставката Според мен не би трябвало нищо да се промени ако смениш IP адрес-а Сменяш го, рестартираш и всичко трябва да си работи, без дори да пускаш map-а наново Имай предвид, че това са само преположения Разбира се в конфигурацията на TVHеadend PVR Client трябва му да сложиш новия IP адрес на сървъра, ако не е localhost или 127.0.0.1 RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - ZZlatev - 03-11-2016 Няма как да разберем, защото не ми дава да инсталирам новата версия на сервизната добавка Странно е, че я имах инсталирана старата версия, а сега нямам такава и имам налична новата, но не мога да я инсталирам. Ще изчакам и ще видим. Изтрих директорията на старата добавка и инсталирах новата версия. Няма да стане. След като съм map-нал със старото IP едва ли ще тръгнат каналите с друго IP. Линковете са 192.168.100.6:8888...., а аз сега съм с 192.168.8.100. Въпроса е как да махна старото и да map-на наново с новото IP. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - Topper - 03-11-2016 Най-лесно е като изтриеш мрежата, така ще махне всички канали от тази мрежа. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - ZZlatev - 03-11-2016 Да, изтрих мрежата и map-нах наново и засега се качват каналите. Ще е полезно за някой, ако реши да сменя IP-та . RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - natrov - 03-11-2016 (03-11-2016, 02:12)xbmcbg написа: И при мен всичко работи без проблеми след ъпдейта на "Q" На мен също ми е интересен заради Енигмата. И без това имам доста пари в Zargacum. (03-11-2016, 02:36)ZZlatev написа: Имам един въпрос. Ако си сменя локалното IP, ще мога ли да map-на с новото или трябва всичко да се прави отначало?Би трябвало да тръгне ако изтриеш всичко в бекенда. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - SpawnONE - 03-11-2016 (03-11-2016, 13:26)Sei4etosei4eto написа: Как да го оправя този кодинг? Код: export LC_ALL="en_US.UTF-8" RE: plugin.service.bscfusion - версия "Q" - lambreto - 03-11-2016 (03-11-2016, 16:08)ZZlatev написа: Няма да стане. След като съм map-нал със старото IP едва ли ще тръгнат каналите с друго IP. Да за съжаление е така Всичко щеше да е наред ако мап скрипта е бил пуснат с: Код: ./map_to_hts.py 127.0.0.1 127.0.0.1 или Код: ./map_to_hts.py localhost localhost |