![]() |
Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs (/thread-150.html) |
RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - EmanResu - 29-10-2018 (28-10-2018, 17:40)shantros написа: Хмммм, интересно не знаех че тук има хора говорещи всички езици на земята. @shantros - ти май знаеш финладски и китайски с всички негови разновидности или за теб киното се изчерпва с Холивуд Хайде да те помоля да не се обаждаш като няма какво да кажеш или ти просто си пишеш ей така Само един дебил може да се изказва така. RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - shantros - 30-10-2018 (29-10-2018, 12:01)EmanResu написа:(28-10-2018, 17:40)shantros написа: Живей си мизерният живот както намериш за добре, а мен не ме мисли ![]() RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - EmanResu - 30-10-2018 (30-10-2018, 16:06)shantros написа:(29-10-2018, 12:01)EmanResu написа:(28-10-2018, 17:40)shantros написа: да ама се бъркаш в живота на останалите и караш останалите да пишат неща които нямат нищо общо с темата Това беше последно и прекратявам RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - sapiora - 30-10-2018 @shantros, хубаво е всеки да има мнение и аз уважавам твоето. Наистина знаенето на езици е врата към други култури. Не забравяй, обаче, че има поколения сред, които спадат и твоите, моите, нашите родители (и техните), които не са имали възможност да учат определени езици. Надявам се, че не ги определяш и тях като "дебили"? По темата: аз също имам проблеми с добавката и мисля, че всичко се дължи на server-а на страниците за субтитри. RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - shantros - 30-10-2018 Прав си и се извинявам! Дразни ме постоянното невежество и чакането някой друг да ни оправи, но винаги имаме готови извинения и куп причини за да не свършим нещо (типична българска черта) ... Моите родители владеят писмено и говоримо по няколко езика които са усъвършенствали в другите времена когато също не е било забранено да се учат чужди езици, така че не мога да ти разбера логиката. BTW много ме кефи когато Дебилите ме рейтвате с (-) за това, че когато ви се каже истината не искате да я проумеете и да си признаете въртешно, че сте такива. Моля продължавайте приемам го като комплимент ![]() RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - colman76 - 30-10-2018 shantros,пич, това вече подозрително прилича на някаква комплексарщина, подправена с обилни дози мазохизъм. От друга страна, лошо няма - вкарва се свеж полъх, в иначе суховатият, технически ориентиран форум. ![]() RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - Hangman - 31-10-2018 @shantros,полиглоте! Седим си и те гледам!...... И се чудим... до кога!!! RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - tonitko - 02-12-2018 Здравейте Коди маниаци , Имам досаден проблем,забелязвам го най вече при новокачените филми , проблема е следния,намира субс , и като почне да ги сваля,дава грешка ,че свалянето се провали,и така няколко пъти,но без успех, с последните версии на замунда,зелка ,елементум съм както и с последните версии на двата адд-она на субсунакс / субс-унакс . RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - martinstz - 02-12-2018 (02-12-2018, 11:19)tonitko написа: Здравейте Коди маниаци , Имам досаден проблем,забелязвам го най вече при новокачените филми , проблема е следния,намира субс , и като почне да ги сваля,дава грешка ,че свалянето се провали,и така няколко пъти,но без успех, с последните версии на замунда,зелка ,елементум съм както и с последните версии на двата адд-она на субсунакс / субс-унакс . Много е писано по темата. Стандартната добавка не може да разархивира архиви, правени с по-висока версия на WinRAR от 3-та. За това колегата ByJohnie я преработи и има друга добавка, която се казва Bulgarian Subs. Тук: https://kodibg.org/forum/thread-1019-post-16400.html#pid16400 съм описал как да се настрои. RE: Добавка за субтитри от subssab/subsunacs - sapiora - 15-12-2018 Тук има написано, че вече може да се разглежда съдържанието на архивите със субтитри и да се теглят само желаните. Има ли вариант да се актуализира или напише нова добавка за теглене на субтитри от subssab/subsunacs. |