Приставка за гледане Булсат - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Приставка за гледане Булсат (/thread-632.html) |
RE: Приставка за гледане Булсат - shantros - 30-08-2018 Златев, разсмя ме това не е ли работа на скрипта да го търси ? Ти къде си го загубил за да знаеш къде да го търсиш? RE: Приставка за гледане Булсат - ZZlatev - 30-08-2018 Ти първо покажи, че наистина го има, пък тогава ще ме мислиш мен. Стига offtopic. За да няма провокации, както добре помниш, всичко извън темата ще се трие. RE: Приставка за гледане Булсат - shantros - 31-08-2018 (30-08-2018, 23:50)ZZlatev написа: Ти първо покажи, че наистина го има, пък тогава ще ме мислиш мен. Стига offtopic. RE: Приставка за гледане Булсат - Majide - 31-08-2018 shantros, по-убедително, ще е, да покажеш fusion плейлистата с канали, сред която се вижда въпросният канал. Така, както си го снимал отворен, не е сигурно от кой източник го получаваш.
RE: Приставка за гледане Булсат - rtk - 31-08-2018 (31-08-2018, 08:17)Majide написа: Majide , много добре знаеш че генерираната листа на Булсат от Коди е M3U формат. Със най обикновен текстови редактор мога да вкарам във въпросната плейлиста който си канал искам,стига да знам адреса/сорса. Ако искаш мога да ти го демонстрирам, мога да вкарам и всичките Sky Sports и какво ли още не, и да пускам скрйншотове да се чудят във форума хората, аджеба те що ги нямат и да се трепат от търсене. Не го ли разбрахте този човек, че е тук само да провокира и да дразни RE: Приставка за гледане Булсат - Alkatrazbg - 31-08-2018 shantros след направена проверка при собственик на Fusion box се оказа ,че канала MovieStar не присъства нито в SD нито в HD качество. Защо се опитваш да заблуждаваш хората с не вярна информация ? Силно ме съмнява да можеш да извадиш листата от бокса като знам каква заявка се прави към сървъра Малко код да ти покажа , та и аз да те подразня Код: function r(e) { Другата част от кода ще ти струва 100$ ако я искаш Moviestar HD - zdravkos - 31-08-2018 Хора заповядайте - 1920x1080p всеки може да си го въведе в коди, или където си иска...без ограничения П.С. не е по темата, но последните постове ме наведоха на мисълта, че каналът може да е полезен на някой ... П.С.2 ще е най-хубаво ако може да продължим без обиди и подобни епитети - това е нещо като мое желание... RE: Приставка за гледане Булсат - Alkatrazbg - 31-08-2018 Здравко въпроса не е да се даде линк канала а да спре да лъже,че има този или онзи канал. Така както си сложил линка ще спомогнеш да спре по бързо. Най лесно е да сложа ей сега 3 листи и за 2 дена да ги спукате от сканиране но не е това идеята. RE: Приставка за гледане Булсат - rtk - 31-08-2018 zdravkos , сигурен съм че ти, както и много други които се интересуват от IPTV знаят кой сайт е "гробницата" на плейлисти. Надявам се тук във този форум да не се получи същото . А що се касае за обидите, аз не виждам никъде такива....поне във тази тема, просто или помагаш и даваш нещо което да е полезно за другите, или си мълчиш......но да подвеждаш и да разпространяваш не истини.....не мисля че е уместно. RE: Приставка за гледане Булсат - ZZlatev - 31-08-2018 Прекалено много внимание му обърнахте, момчета. Така го захранвате Снимки от Kodi всеки може да пуска. Ако има топки знае кво трябва да пусне. Off-topic: btw, вчера видях, че някой си е загубил котката.... Коди. Интересно име за котка |