![]() |
plugin.service.bscfusion - версия "Р" - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: plugin.service.bscfusion - версия "Р" (/thread-270.html) |
RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - Topper - 25-10-2016 Поне автора, може ли да потвърди (или не) дали този плъгин ще става за Коди под Андроид. (25-10-2016, 17:01)xbmcbg написа: Влизаш със ssh, отиваш до .kodi/addons/plugin.program.bscfusion и там ще видиш файла.То за виждане се вижда, но не върши в случая работа: Код: root@p200_2G:/ # ls -al /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.program.bscfusion/ RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - lambreto - 25-10-2016 (25-10-2016, 21:10)xbmcbg написа: За този проект мисля, няма няма да ти свърши работа защото работи с JSON API и не с тава за HTSP Client Тръгна до някъде - за сега без звук Просто му давам HTTP порт-а, а не HTSP порт-а И иска да му въведеш user и pass, така че си направих един набързо в tvheadend-а Но първо трябва да видя защо не ми мап-ва сървисите към канали и ЕПГ-то не работи. В момента ръчно съм си мапнал няколко канала за тест Относно андроид боксовете - доколкото знам няма tvheadend за андроид Така че няма начин Една идея за андроид боксовете - не може ли да се портне официалното приложение за андроид на тях? RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - xbmcbg - 25-10-2016 Андроид боксовете най-лесно е с ЕЛЕЦИТЕ който иска може да запази андроида и да бутва от СД карта RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - ZZlatev - 25-10-2016 (25-10-2016, 17:48)Sei4etosei4eto написа: Стигнах до мап'ването на каналате. Когато дам map selected serice - ми се появява канала под името bsc, a не под каквото име трябва да е. И така със всички канали. В полето mux name - е правилното име на канала, но твхеаденд мап'ва намереният канал по service name. Така вички канали ми излизат под името bsc. В Configuration > Channel/EPG избираш канал даваш EDIT и му сменяш името както искаш да се вижда в Kodi. При мен така се получава поне. Ако има по-лесен начин, ще е много добре. Така или иначе в темата се спомена доста пъти TVHeadend. Някой знае ли как да го направя да се стартира сам със стартирането на OS, а не да пиша service start. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - Topper - 25-10-2016 (25-10-2016, 22:31)lambreto написа:(25-10-2016, 21:10)xbmcbg написа: За този проект мисля, няма няма да ти свърши работа защото работи с JSON API и не с тава за HTSP Client (25-10-2016, 22:44)xbmcbg написа: Андроид боксовете най-лесно е с ЕЛЕЦИТЕ който иска може да запази андроида и да бутва от СД карта Момци, TVH ми е на Линукс и то отдавна. Новият плъгин явно е пропуснато да се спомене, че НЕ Е за Андроид. Аз лично не мога да го пусна този мапинг по никакъв начин....а едва ли ще тръгна на хедлес сървър да пускам Коди. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - lambreto - 25-10-2016 Е то мапинга му даваш IP-та Едното на TVH сървъра, друго-то на Kodi Остава само да копираш скрипта на машина с Python и да го пуснеш от там Да беше казал по-рано, че не искаш да инсталираш TVH на андроид RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - kodi_dev - 25-10-2016 За андроид tvheadend има ако се разровиш маклко, може и да си го build-неш. Иначе може да си ползвате Fusion Мапинга не работи и няма да работи, само от 127.0.0.1 на 127.0.0.1. Вече само на лични ако някой има нужда. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - Topper - 25-10-2016 (25-10-2016, 23:27)lambreto написа: Е то мапинга му даваш IP-та Да ти прилича това, което поствам тук на TVH? Все пак, темата е за плъгин за коди, не за PVR, Plex, Emby и т.н. А колкото до kodi_dev - ясно ли съм разбрал, че става дума за win/lin САМО. RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - kodi_dev - 26-10-2016 За юзърите с андроид боксове, и аз ползвам такъв ама с линукс. Андроида за един хой нестава. За палячовците дето ги продават, тия боксове, и всички драскачи: Тая глупост с твхеаденд са и нужни линкове. Палячовци, може да прочетете малко и да задоволите вашите клиенти - решението е елементарно. За другите ако имате решение, го дръжте за себе си. За тези на които им се занимава, трябва да получите подобно нещо: ![]() RE: plugin.service.bscfusion - версия "Р" - ZZlatev - 26-10-2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=ie.macinnes.tvheadend Някой пробвал ли го е с headend-a? |