Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion (СПРЯНА)
Могат да гледат и 1000 от един акаунт ама трябва да са във една и съща локална мрежа Smile Рутер със пуснат VLAN и гледа цяла София на муфта Smile Какво ще видят със тая резолюция и компресия е друга тема.
Алкатразчо!
Преди две седмици, като си правих опити вкъщи не ми позволяваше да гледам на повече от две устройства.Опита си го правих на лаптоп, телефон и бокс през Kodi. Да не би да са направили ограничения според броя на приемниците за, които плащаш. И аз се учудих, защото преди време съм гледал и на трите устройства.
Ограничението е по брой приемници. Зад рутера си може да пуснеш и целия квартал ако искаш. Когато ти направят ограничение по брой кънекции от 1 IP и можеш да гледаш само 1 канал и да имаш 1 заявка към сървъра им ще изядеш дървото. Сега в системата им се регистрира 1 у-во ама заявките са неограничени Tongue Толкова са елементарни за крадене ама не си заслужават усилията и парите дето ще трябва да инвестираш евентуално за някой домашен кам сървър .
Може би си прав. Просто споделям какво се случва, докато тествам. Не ми се качва Fusion за да пробвам пак. Smile
А как да гледам българските канали през Fusion в кодито.
Трябва ви Коди,платен абонамент,регистарция във сайта на Булсатком,добавката за Коди от БГ хранилището,настройка на добавката .Има го обяснено тук във форума кое как се настройва,
От няколко седмици програмите не ми тръгват.

При стартиране на Коди излиза съобщение Module import fail.

Някой има ли представа какво става?
Понеше кристалните ни топки са повредени и неможем да гадаем без тях, ще ти се наложи да покажеш лог файла ако търсиш или искаш да получиш помощ Big Grin
Ползвам MXQ pro плеър и имам проблем при зареждането на fusion през коди.Правя всичко както трябва.Програмите ми се зареждат но не тръгват.Пише работи и постоянно върти едно кръгче в долният десен ъгъл,но не тръгват.Като преместя от самсунг на  PC.работи точно 2 секунди и краѝ.При други устроиства примерно телефона нямам такъв проблем там всичко е ок.Пробвах и директно с кабела,защото мислех че е от нета,но пак нищо.   МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Този "ПРОДАВАЛНИК – БУКЛУЧАРНИК" явно е уникално място където можеш да си загубиш парите  Big Grin и после  да се оплакваш на арменският поп.
Липсват само обясненията, че бокса върви с ЕГН - то, името, личната карта и адреса на собственика на акаунта. Имотната мафия в България явно вече е фен на форума.
Какви ли обяви щеше да има ако някой им беше обяснил достъпно и ясно как се прави "публик шер сървър" на реални активно действащи карти за достъп до сателитна телевизия?


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) forumadmins 954 1,254,689 20-02-2024, 11:44
Последна публикация: martinstz
  Приставка Теленет (СПРЯНА) ByJohnie 1 3,554 18-08-2022, 02:15
Последна публикация: zeraniex
  HBO GO Bulgaria (СПРЯНА) Majide 426 437,792 08-03-2022, 19:32
Последна публикация: Majide
  FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) Majide 1 7,524 24-04-2021, 18:34
Последна публикация: Majide
  BRIGADA (СПРЯНА) Majide 48 72,486 03-03-2021, 20:08
Последна публикация: Majide

Отваряне на: