Коди Фен Форум България

Пълна версия: Проблем с добавяне на сериал към библиотеката на коди
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
(30-04-2020, 23:17)Majide написа: [ -> ]Питанке, дай конкретен пример за да можем да видим какво пропускаш. Явно знаеш как трябва да е подредбата и по посоченото от теб - твоята изглежда коректна. Посочи цялото име на един от епизодите за да преценим ситуацията.
може и аз да не схващам или обяснявам точно но на распберито ми всичко си работеше как си тряя ... 
та така изглежда секцията ФИЛМИ

https://prnt.sc/s8u26q

а ето как изглежда секцията ТВ Сериали

https://prnt.sc/s8u397

като натисна на раздел файлове и папка сериали имам това ...

https://prnt.sc/s8u3tk
Първо, не си ми показал името дори на един видео файл, а това е най-важното - да се види дали правилно са именовани файловете. Второ, самата дървовидна структура ти е правилна, но имената на директориите на сериалите (в които имаш поддиректории на сезоните...) са грешни. Не трябва да е примерно Game of Thrones.S1-S8.HDTV.tintiri.mintiri... ами трябва да е само Game of Thrones (2011), защото такива са правилата:
[Изображение: Video-TVShow-Folder.png]
Покажи и името на някой файл за да проверя и тях !
[Изображение: tree.png]

е
то това е структората при мен ... това за точките за първи път го чувам че не трябва да ги има ... до сега винаги съм слагал торент файла в трансмишъна той си го сваля и аутоъпдейта минава и изгрява .... но сега какво се случи не знам ;( 

П.С. Филма и той е със точки но се показва ... https://prnt.sc/s8v970
За файловете няма проблем да имат точки и тирета. От снимката виждам, че файловете са именовани правилно. Явно само главните директории на сериалите трябва да преименоваш, но вероятно торент клиента ти ще ги "загуби" от поглед и вече няма да можеш да ги сийдваш. Ако след това пак имаш някакви проблеми хвърли едно око на официалната документация по въпроса.
Ти си гений ... сърдечно благодаря 
като разкарах карантията се появиха нещата ... 
все още не мога да си обясня защо на raspberry-то с osmc си работи а тук неще ... нооо за сега ще трябва да боря мързела си и да ги преименувам ръчно Smile 

още веднъж мерси
Страници: 1 2