Коди Фен Форум България

Пълна версия: Клипове с възрастово ограничение в YouTube
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте, искам да подкарам един филм от тубата, но е маркиран с възрастово ограничение. Логнах се в приложението, махнах за всеки случай отметката Age Gate, но въпреки това ми излиза съобщение "Този видеоклип може да е неподходящ за някои зрители".
Как да го подкарам?
Дай примерен линк за тест
(09-07-2018, 23:06)ivanhoe.bg написа: [ -> ]Здравейте, искам да подкарам един филм от тубата, но е маркиран с възрастово ограничение. Логнах се в приложението, махнах за всеки случай отметката Age Gate, но въпреки това ми излиза съобщение "Този видеоклип може да е неподходящ за някои зрители".
Как да го подкарам?

Изкуственият интелект на Гугъл детектва и има база данни с педофили, вероятно си попаднал в полезрението му  Cool
Този не е ли време да си вземе кошницата с бананни и да си ходи?
При мен работи, ще видя какви са настройките и ще ги напиша.
Излез от профила в youtube kodi, след това се логни с браузъра и си сложи в профила възраст (рождена дата), така че да си 18+ години. След това се разлогни, изчакай някакви минути и се логни пак в youtube kodi. Би трябвало да работи. При мен всички клипове за възрастни се отварят, независимо от отметката age gate.
За какво да си слагам дата, тя е сложена отдавна. Лаптопа, телефоните ми години наред работят с този акаунт. От всички други устройства не съм имал такъв проблем.
Не знам точно без да съм изследвал кода, но мислех че искаш помощ, а не да се караш с някой Smile
Ако направиш каквото съм написал ще работи ...
Направих го, не работи.