Коди Фен Форум България

Пълна версия: Как да гледаме P2P TV (acestream/TorrentTV)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6
Не си единствен Big Grin  аз зарибих системният администратор на фирмата в която работя и вече всички си поръчваме каналите които искаме да гледаме. Негова е грижата за останалото, справя доста добре и винаги намира начин как да оптимизира служебните сървъри така, че да намери място и за телевизията - вече гони 3000 ят канал (обслужва персонал който говори повече от 20 различни родни езика)
(12-08-2016, 08:30)b_ignatov написа: [ -> ]Дали има някаква възможност, проксито на Валдикс да тръгне на Libre Elec?

(12-08-2016, 10:15)Alkatrazbg написа: [ -> ]
Няма причина да не тръгне. Инсталирай си само енджина на ацестреам който е бинарен файл  и  гледай колкото искаш. Ако ще гледаш едните торенти само  и нямаш платка която да се възползва от тази специална линукс дистрибуция тя не ти е нужна изобщо.

Дайте някой жокер хора Smile
През конзолата немога да инсталирам нито gevent нито psutil.Отделно и нито една от командите(pip install,apt-get install и pacman) нетръгва.
(14-08-2016, 20:02)b_ignatov написа: [ -> ]Дайте някой жокер хора Smile
През конзолата немога да инсталирам нито gevent нито psutil.Отделно и нито една от командите(pip install,apt-get install и pacman) нетръгва.

За съжаление не виждам как това ще стане лесно. 

apt-get, pacman и др. са пакетни мениджъри съответно на Ubuntu, Arch. Не можеш да разчиташ на тях. Най-близкото до пакетен мениджър за openELEC(libreelec) е repo-то https://github.com/OpenELEC/unofficial-addons, което се добавя през KODI като стандартно addon repo. Ако там има някое от dependency-тата прекомпилирано в подходяща версия, супер, но едва ли Smile 

Т.е. липсващия софтуер трябва да се компилира специално за платформата, на която ще се ползва, което НЕ е тривиален процес и вероятно непосилен за хора, които нямат опит с LINUX на ниско ниво.
За сега няма добавка за LibreElec с тези зависимости.От това,което четох и търсих.....единствения начин е да си прекомпилирам собствена сборка с нужните зависимости,което е сложно на този етап за мен.Има един руснак,който е направил собствени сборки за различни устройства с вградено прокси,така че не е невъзможно.За сега си оставям лаптопа да подкарва проксито и си гледам на бокса,което също е вариант.
Малко  да обновя темата със едно PPA  защото проксито на Владкис вече не се съпортва aceproxy Ubuntu
Във същото хранилище има още много полезни неща за IPTV,VDR ,picons,Kodi   и тн.
Още малко линкове Smile AceProxy/Ubuntu-14.04.4 Setup на руски ; AceProxy/Ubuntu-16.04.1 Setup на руски ;AceProxy Win10 ; AceProxy/Docker Linux за тези дето имат NAS

Линк за КодиБГ версията acestreamproxykodibgversion

Още едно прокси  базирано на PHP AcePHProxy
Статични линкове за прокси  на принципа : избираш,поставяш и забравяш Цък

Нова версия на Ацестреам за Ubuntu http://wiki.acestream.org/wiki/index.php/Download Как се инсталира четем  тук http://wiki.acestream.org/wiki/index.php/Install_Ubuntu
Със новата версия ви отпада ползването на външно aceproxy  защото вече имате възможност да си  споделяте каналите във HLS  без проблем.
Здравейте,
Едно питане, че нещо не мога да реша проблема: правя всичко описано последователно от първи пост, но генрираната листа няма информация за имената на каналите (излизат си само с адреси). Иначе всички канали вървят, в статуса на Bridge-a си излизат и имената на каналите, но в плейъра (VLC) тези имена ги няма.
Отваряйки листата с Notepad виждам, че вътре са само адреси, без данни за име на канала. Къде бъркам?
Здравей!
Дай пример за "само адреси". Коя листа точно използваш? Каква OS използваш?
Оправих се сам с малко четене по други места. Smile Благодаря все пак!
С две думи тук никой не ти помогна? Smile
Хубаво е, когато имаш някакъв проблем, да го опишеш малко по-подробно, за да може някой да вникне в него и да се опита да помогне. Също така е хубаво, когато намериш сам решение на проблема, да го споделиш после. Така има малка вероятност, някой със същия проблем, да не му се наложи да пише, като теб, а просто да го прочете готовото решение.
Новата разработка на руснаците Noxbit от известно време я тествам и съм повече от доволен.
Спортните канали, които най-много ме интересуват, вървят в full hd с доста по-добро качество от преди.
Ето всички канали, които се предлагат на този етап в безплатен вариант.
http://asplaylist.net/n/IY6hic5qc6/4100

Предимствата са уникалното качество на картината на някои от каналите, както споменах горе, но и други също толкова важни:
- Интегриране в TVHeadend(или друга IPTV платформа). Статичните линкове от рода на stream?cid=3869 са лесни за използване. Няма нужда от скриптове и гимнастики.
- Две кънекции (тествано в TVH). Тва за безплатен вариант е повече от добре. Двама човека могат да гледат от едно устройство без проблеми.
- Записи на каналите(тествано в TVH). Записите са много важна част от моят начин на гледане на TV. Е, тази възможност я имам. Мога да гледам даден канал, а в същото време да записвам друг. По време на теста и двата канала вървяха с по 29 000 kb/s

Тва са нещата, които си струва да се споменат.
Естествено,че е възможно използването и като обикновен клиент. Пуска се плейлистата с IP-то на устройството, на което върви Noxbit и се гледа в Kodi.
Има проложение за Windows и за Android. Да, Android телефона ви може да е сървър Big Grin
\
Начин за инсталиране в Linux Ubuntu:
Трябва да имате регистрация в http://torrent-tv.ru/ и в http://noxbit.com/
Сваляте Noxbit.
Отваряте терминала и създавате директорията.
Код:
sudo mkdir /opt/noxbit
След тва й давате права.
Код:
sudo chmod -R 777 /opt/noxbit
Разархивирайте Noxbit.
Код:
tar -xvzf ~/директорията-на-архива/noxbit-pa-x86-64.tar.gz -C /opt/noxbit
Във файла noxbit.cfg трябва да въведете UID. Този номер ще се появи в Account след като си направите акаунт в Noxbit.com
[Изображение: F2_Rkj_MIf_Qfea3_L435_Jbdeg.png]

Следва стартиране в терминал.
Код:
/opt/noxbit/./STM-Hypervisor -config=noxbit.cfg

Отворете някой канал и в конзолата ще може да проследите всичко.
Страници: 1 2 3 4 5 6