Коди Фен Форум България

Пълна версия: Проблем с Маг250
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте колеги, от известно време не ми работят усб портовете на устройство. Използвам wi fi dongle и до преди една седмица всичко си беше нареди изведнъж спря да го открива и на предния и на задния порт, изписва wi fi adapter не е включен. Опитах с усб флашка същата работа. Как мислите, дали проблема е хардуерен или софтуерен? Възможно ли е да са изгорели портовете и могат ли да се отремонитрат. Предварително благодаря за отговорите.
Като включиш флашка с някаква led индикация, свети ли?
Не , тя флашката ми е с точно такава лед индикация, изобщо никаква реакция не се случва.
Щом не свети индикацията значи е хардуерен проблем, ако беше софтуерен, щеше поне да свети леда...обикновенно на дъната има свободни пинове за допълнителни усб, но нямам идея как изглежда мейнборда на маг250 и как са изведени тези усб. Най добре върви в някой добър компютърен сервиз да го погледнат.
This model has been suspended from the Infomir production sheet. Probably a waste of money as MAG 250 has problems on a lan connection and wifi is just going to make them worse.
Така или иначе 5те волта си текат..съспендед, несъспенд, щом не свети леда при включване в ел захранването - ташак с юесби-то Smile
И аз това казвам, да го кара на доизживяване с кабел, като си има едно на ум, че скоро ще го изостави. Ако сте погледнали в сайта на Инфомир и поддържащите го форум и блок сте видели, че последният ъпдейт е само за МАГ 256. Явно скоро ще изоставят и поддръжката на МАГ 254. Наливане на средства за ремонт не е оправдано, ако може да се справи сам без да плаща вече е друга тема на разговор.