Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хранилище за добавки на Мартин
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Абе въобще преди да пишете, гледате ли какви добавки има!!!


[Изображение: arrrr.jpg]
Знам за arenabg добавката. Въпроса ми е за скрипт за arenabg който да се добави към elementum.burst.
(21-06-2019, 14:38)dimov81 написа: [ -> ]RuTracker го има и в официалния Burst. Има ли някаква разлика с този в Elementum.Nova?

Между другото, възможно ли е да се направи скрипт и за arenabg?

За Арена не може (поне аз не успях да се справя). Самата добавка за Арена използва източника за ArenaPlay, а не директно сайта, а скрипта, който прихваща данните от тракерите, всъщност е един JSON, където се описва кое, откъде да прихване, но като не го виждам пред очите си, не знам как да му укажа тези неща.
Колкото до Rutracker, Elementum.Nova е писана специално за руските тракери и се поддържа по-добре за тях. Официалния Burst по едно време не прихващаше от Rutracker, докато Nova работеше и за това си останах на нея. Сега може и да са го оправили, но там поддръжката е по-тромава, защото са много тракери и разработчика определено не ги следи всички дали работят или не, докато този, който поддържа Nova си ги следи.
Защо нямам достъп да инсталирам добавката Mar33.Пробвах да го въведа линка в добяване на източник и каза невъзможно е свързването на източника.Инсталирах репото свалено преди това.Интсталира се ,но не мога да вляза в нея за да инсталирам съответните добавки.Моля за помощ.С Андроид 9.0 съм, ако има значение
Малко по-назад в темата е обяснено защо.
(25-03-2019, 10:35)martinstz написа: [ -> ]Който не може да се свърже с репото, да ми прати на лични IP адреса си. Поради някаква причина хоста, където се намира домейна, са вдигнали защитата си и сега блокира IP адреси.

В бъдеще чети внимателно темите, поне няколко страници назад, защото може да има проблем като твоя. Също така е задължително да се прикачва LOG файл, за да може евентуално някой да ти помогне.
(22-06-2019, 22:41)ZZlatev написа: [ -> ]Малко по-назад в темата е обяснено защо.
(25-03-2019, 10:35)martinstz написа: [ -> ]Който не може да се свърже с репото, да ми прати на лични IP адреса си. Поради някаква причина хоста, където се намира домейна, са вдигнали защитата си и сега блокира IP адреси.

В бъдеще чети внимателно темите, поне няколко страници назад, защото може да има проблем като твоя. Също така е задължително да се прикачва LOG файл, за да може евентуално някой да ти помогне.

Всичко е ОК вече. Беше блокиран адреса му от bitninja, но хората, чиито услуги ползвам за хост и домейн реагираха адекватно и го отблокираха. Ако и друг има подобни проблеми нека направо ми пише на лични и да ми изпрати IP адреса си. Скоро не се беше случвало, но няма гаранция, че на някой друг няма да се случи Smile
Някой знае ли защо търсачките в elementum.burst понякога не откриват сериали или филми, въпреки че тези сериали и филми ги има в тракерите в които търсят? Например, сериала 'kingdom hospital' го има в Pirate Bay, RuTracker и Zamunda, но elementum не открива никакви торенти за него.
(23-06-2019, 15:01)dimov81 написа: [ -> ]Някой знае ли защо търсачките в elementum.burst понякога не откриват сериали или филми, въпреки че тези сериали и филми ги има в тракерите в които търсят? Например, сериала 'kingdom hospital' го има в Pirate Bay, RuTracker и Zamunda, но elementum не открива никакви торенти за него.

Конкретно за този сериал, в тракерите се води само Kingdom hospital, докато в базата данни, която ползва Elementum, и от където взима оригиналните имена, според които търси, сериалът се казва Stephen King's Kingdom Hospital. Та поради тази причина не открива резултати, защото в тракерите такова име няма.
въпросният сериал е по-известен под името - Stephen King's Kingdom Hospital опитай с оригиналното име.

ОПППС Марто ме е изпреварил.
Използвах името Stephen King Kingdom Hospital в търсачката в главното меню elementum>search и този път откри торенти, но само в Pirate Bay. Не намери торенти в Zamunda и RuTracker.
А ако използвам търсачката за сериали: elementum>tv shows>search, и избера, например първия епизод, и оставя elementum да търси в тракерите, не отрива никакви торенти.