Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хранилище за добавки на Мартин
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.65 - мисля, че проблемът с версии 0.0.63 и 0.0.64 е отстранен. Поне при мен си работи нормално със Замунда и Зелка.
Нова добавка към репо Mar33:

1. Sport365 - в.1.0 - добавка, чрез която могат да се гледат спортните стриймове от сайта sport365.live.
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Sport365 - в.1.0en - направих я да вади събитията с английско описание, че полския не ми е силен език Wink
П.П. На Коди 17.6, след стриймовете извежда инфо за езика и качеството на стрийма, но на Коди 18 тази информация липсва.
Обновена добавка към репо Mar33:

1. Free BG/World Online TV - в.2018.12.02.01 - добавил съм стриймовете от сайта alfabass-tvfree.do.am. Само БГ телевизии са. 90% от стриймовете работят, като има Диема спорт 1 и 2, както и бТВ-тата с HD качество.
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.65b - проблемът с версии 0.0.63 и 0.0.64 е отстранен във версия 0.0.65, но по мое мнение и по мнението на няколко колеги, които ми писаха, не се държи както версия 0.0.62, която, поне засега, си остава най-бързодействащата версия, та поради това я качвам пак под номер 0.0.65b. Ще пиша пак на разработчика, да видим дали не може да направи нещо по въпроса за бързодействието.
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.66 - мисля, че с тази версия вече е оправен проблемът с бързодействието на добавката.


Нова добавка към репо Mar33:

Тип контекстни менюта:
1. Elementum Context Helper - в. 0.0.2 - с инсталирането на тази добавка в контекстното меню на Коди ще се появи опция Elementum Play. Така ще можете да стартирате филми чрез Елементум от всяка видео добавка, която ползвате.
Обновена добавка към репо Mar33:

1. Free BG/World Online TV - в.2018.12.03.01 - добавил съм нов раздел - Balkan/World TV (World). Източника няма да го опоменавам, само ще спомена, че съм го измъкнал от един форк на Коди - VaVoo, за който ме информира колегата kras007. Благодаря му!
Разделен е на подкатегории, като има много балкански телевизии - Сърбия, Хърватска, Босна и Херциговина, Албания, има и Канада, и САЩ и т.н. Има категория за Спорт, където има мнооого спортни канали (повечето работят, но хората си поддържат листа и предполагам, че ако не ме хванат, ще работи дълго!), има и XXX Wink Няма български канали!
Обновена добавка към репо Mar33:

1. Free BG/World Online TV - в.2018.12.04.01 - добавил съм нов раздел - World Channels (World). Тук има около 4-5000 канала от целия свят, включително и България (няма Макс Спорт-овете), като каналите постоянно търпят промени - добавят се нови, махат се стари и т.н. Това са каналите от HasBahCa-IPTV. Естествено, не всички работят, но процентът на работещите е доста голям, като засега българските работят всички (около 100 канала са).

Държа да подчертая, че не нося отговорност за каналите, които се предават като цяло в добавката, тъй като те се извличат от разни сайтове, които са със свободен достъп. Ако нещо спре, то значи, че на самия сайт не работи.
Здравейте колеги,

Вчера ми пристигна китайската машинка и вече гледам ТВ от сеирсандък без проблем. Даже и руските спортни канали си пуснах снощи и гледах испански футболSmile) Всичко ОК.

Марто, благодарско за репо-то, жив и здрав да си. Свалих го и го заредих без проблем.

Имам проблеми обаче с няколко адд-инс.
1. Булсатком фюжън - разбрах, че тази притурка е в режим end of life Smile Все пак искам да кажа, че имам акаунт, логва се ок, но нищо не тръгва. Зарежда каналите (виждам горе в дясно процентите) и като стигне до 100% и спира. Нищо не става след това. Ползвах и Панасоник и Самсунг, но не се получи. Где бъркам Sad

2. Елементум Burst - като цъкна да се зарежда само ми показва иконата му в десния горен ъгъл и нищо не става след това.

3. Съшото става и с БГ Елементум Бърст, но там изкарва грешка. Като погледна лога и виждам, че Питоня е хвърлил 100 ексепшъна, че нямало еди си какъв файл .py. Ама аз на Питон мога да пиша само make Big Grin
Като отида на Elementum (във video add ons) и там под провайдери виждам , елементум бърст и самия Елементум видео ад-он върви. Даже в момента си пускам Модерн Фемили и си върви. Тия 2-та бърста са провайдерите от където се вземат стриймовете ли? Още съм ламер относно тв бокс.

Замундите и 2-те ми работят, евала Big Grin
Аз използвам само Elementum. Доколкото разбирам Elementum Burst е добавка към Elementum.