Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хранилище за добавки на Мартин
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Благодаря ти, но това беше за "тарапонти"
Колеги, ще ви помоля приятелски, да не обръщате внимание на taraponty. Ще е по-добре за всички, уверявам ви в тва. Такива хора, които предизвикват конфликти, само и единствено конфликти, не са добре дошли където и да е. Най-разумно ще е, да не обръщате внимание на провокациите му.
(22-08-2017, 00:48)ZZlatev написа: [ -> ]Колеги, ще ви помоля приятелски, да не обръщате внимание на taraponty. Ще е по-добре за всички, уверявам ви в тва. Такива хора, които предизвикват конфликти, само и единствено конфликти, не са добре дошли където и да е. Най-разумно ще е, да не обръщате внимание на провокациите му.

Втори комплексар си избива комплексите за неграмоността си като трие всеки мой пост без никакво основание по подобие на неговият личен треньор и преводач от руски.
За тези които не са разбрали "човека с айфона" искаше решение как да гледа канали за които не плаща и аз предложих на Марто който иска с цялата си душа да му помогне най-удачното решение - да дапочнете да събирате средства за да помогате на хора който има желание да гледат, но нямат желание да плащат.
Заяждане и лично отношение в моят пост нямаше ,интригат в случая е ZZlatev
И да е заяждане е с право, всеки знае че гледа това за което е платил. А дали е добре дошъл във форума Тарапонти, май да все пак беше поканен от създателите му, ? .
(22-08-2017, 00:06)Петър написа: [ -> ]Благодаря ти, но това беше за "тарапонти"

Разбрах го и за това има усмивка в края.
Само не мога да разбера, защо сте го награбили така "тарапонти"? Прочел съм му мненията и тук и във форума на Булсат. Вярно е, че понякога има по-остър език, но човекът си има мнение, което аз уважавам, макар и по-рязко да го изразява спрямо определени хора. Той и Алкатраз не си поплюва особено, както и xbmcbg, но уважавам и техните мнения, особено по теми, където са доказали, че са на ТИ с материала, за разлика от мен, и по този начин, малко или много допринасят за моето ограмотяване.
Честно да ви кажа, имам огромно желание и аз да мога да правя добавки за Коди, но нямам времето и възможностите да се занимавам по-задълбочено, за това реших да допринеса поне с едно репо, за което не се изискват някакви кой-знае какви умения, но изцяло разчитам на хора като гореизброените, за да върви работата в БГ общността на Коди, защото без тях и другите, които помагат на нас, крайните потребители, Коди ще си остане само като понятие, но малцина ще го използват.
Знам, че тези хора го правят безвъзмездно и за това съм им много благодарен и се надявам да продължат да го правят!
Льольо, не знам аз какъв комплексар съм, не знам защо и откъде ти хрумна тва, ама ми прилича на гузен негонен бяга.
Нямам преводач, нямам и нужда. Ама може в удоволствие да се видим с теб да ти обясня някои неща, които много умело се правиш, че не разбираш.
Трябва ли да поставям тук личното съобщение до мен, как си можел да направиш така, че да се налага majide да възстановя форума от нулата. Но не си искал... Уау, какъв добър човек си..
Още един път ти предлагам да се видим и да се разберем. Явно по форумите е трудно, макар да ги предпочиташ.
Престани да правиш интриги, интернет нинджа такава. Не лъжи хората, че някой друг ги прави. Аз нямам полза изобщо да водя разговор с теб. Не искам да ти падам на нивото. Фактът , че си начетен човек не може да скрие комплексите ти.
Тва е последен коментар от мен. Може двамата да продължим на л.с

Мартине, лично аз също изпитвам уважение към изброените хора от теб. Не изпитвам такова обаче, когато се появят интриги. Тоя човек си търси с кой да се заяжда където и да е. Може да е най разбиращия, най умния, но тва остава на заден план. Xbmcbg може да не си поплюва, алкатраз също, може дори да са в конфликт, но никой не е заплашвал, че ще събори форума и ще се налага някой да го възстановя от нулата. Тва е много гнусно и подло. Тук вече не говорим кой не си поплюва....
Моля те бъди така добър да възстановиш това което безпричинно изтри, за да не се налага аз да го правя. Другите не са виновни за това, че ти си решил да си избиваш комплекси тук. За последните 3 поста които ми изтри без никакво основание става въпрос.
Дали е от времето, че взе нещо много да се нагнетява обстановката? Колкото до offtopic-а, колеги, вие нямате ли си Коди да си гледате филми, ТВ канали, да слушате музика, да играете игри (да, съвсем правилно прочетохте) и т.н... Това беше риторичен въпрос. Вместо да релаксирате (когато не сте на работа), хабите излишно време и нерви в дрязги.
Изтрил съм ти два поста. Възстанови ги, да видим кои комплекси избивам. Пак ти казвам - като гузен негонен бяга си с тези комплекси. Аз няма кво да избивам, уверявам те. Аз оттук разбирам най малко от каквото и да е било. Никога не съм твърдял, че правя добавки, че гледам 720p профил на булсата. Никой не съм провокирал, а точно обратното. За тва се старая такива женски полови органи като теб да не са около мен. Развалят всичко хубаво, което някой е направил.
Възстанови си мненията, за да видим какви комплекси избивам.
Аз ще пусна снимка със заплахата, как никой не може да те спре да сринеш форума, че да се налага някой да го възстановява.
Изтрил съм ти мненията само поради една причина. Да не се получават конфликти. Не знам защо повтаряш комплекси във всяко едно твое мнение.

Аз приключвам дотук.
Majide,спомена за игри. Може ли линк да видим за кво става въпрос.
Очаквайте скоро... (през 2018г.)