Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хранилище за добавки на Мартин
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Така е, от Bg не иска даже да я актуализира, за съжаление при мене нещо спря, вчера на един приятел активирахме Kodi на Сони андроид и не вървеше, пробвах и при мен същото, затова го зададох като въпрос.
(20-03-2020, 01:04)acho73 написа: [ -> ]Така е, от Bg не иска даже да я актуализира, за съжаление при мене нещо спря, вчера на един приятел активирахме Kodi на Сони андроид и не вървеше, пробвах и при мен същото, затова го зададох като въпрос.

Без лог файл трудно някой ще Ви помогне. При мен на 6 у-ва работи без проблеми. Снощи и на комшията я инсталирах, да си гледал "Имало едно време в Америка" Big Grin
Здравейте, ако със снимката може да се помогне, ще съм благодарен.
[Изображение: IMG-20200320-134259.jpg]
(20-03-2020, 15:47)acho73 написа: [ -> ]Здравейте, ако със снимката може да се помогне, ще съм благодарен.
[Изображение: IMG-20200320-134259.jpg]

Това вероятно става да го занесеш на кварталната врачка. За помощ трябва да изпълниш написаното в линка който Здравкос ти е показал.
Ок, извинявам се за тъпотиите.
(20-03-2020, 15:47)acho73 написа: [ -> ]Здравейте, ако със снимката може да се помогне, ще съм благодарен.
[Изображение: IMG-20200320-134259.jpg]

Пробвай да затриеш цялото Коди и да го инсталираш наново. Дава ти грешка, че не може да достъпи папката, където е инсталирана добавката и поради това не може да я стартира. Може да пробваш и просто да изтриеш папката за добавката и да я инсталираш наново. Виж и на у-вото дали си позволил да ползва несертифицирани приложения, както и на Коди дали си му позволил да използва такива.
Благодаря за отговора, позволил съм несертифицирани приложения, лошото че ползвам 4 устройства, Сони андроид, ТВ Box, телефон и лаптоп, и при всички е едно и също, всичко друго работи включително и Арена, единствено виждам че Сайрсандък нещо е спрял.
След доста проби се оказа че в мобилна мрежа и домашна мрежа с VPN Filmi2k работи, домашната мрежа ми е на А1
Здравейте момчета!Винаги сте били много отзивчиви и за това отново се обръщам за помощ към вас.
Обнових Kodi до 18.6 рестарих го и проблем с elementum и exodus пускам даден филм зарежда го докрай но филм не тръгва къде може да е проблема,аз не съм на ти с настройки и прочие може и да съм пипнал нещо по погрешка та ако може помагайте.Благодаря ви предварително!
За сетен път ще помоля потребителите на форума да се съобразяват къде публикуват въпросите си!

За всяка добавка си има определена тема!

Тази тема тук е само за репото на Мартин! Темата започна да се разводнява много!

Много моля публикувайте въпросите си в определените теми!