Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хранилище за добавки на Мартин
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Проблема с прекъсването има 2 източника:
- калпав хардуер
- скапан интернет
Ако е само за пробата изтрий user agent от булсатския стрийм и го пусни в vlc Wink. Иначе съм ти дал линк прочети темата !
(31-01-2018, 18:11)hideman79 написа: [ -> ]Ако е само за пробата изтрий user agent от булсатския стрийм и го пусни в vlc Wink. Иначе съм ти дал линк прочети темата !

Изтрих user agent но пак ми дава грешка: Your input can't be opened
Ако искате да не Ви насича добавката на Windows, инсталирайте си Андроид емулатор за Windows, аз ползвам MEMU, и там инсталирайте и настройте Коди-то. Там не насича и се гледа нормално Wink
Dimov, имаше проблем при новите версии(ако не се лъжа) на VLC с отварянето на стриймовете на булсат. Опитай с Pot Player.
Най-добре е както казва Мартин. Ако машината ти няма да се затрудни с един емулатор на Android опитай така.
Опитай, ако искаш със скрипта,но не съм сигурен дали ще стане с виртуална машина.

Ако решиш да пробваш със скрипта, предлагам да се преместим в темата му, за да не пишем е тази на Мартин.
Covenant спря да открива HD линкове. До скоро откриваше доста 1080р, 720р линкове, а сега от време на време по няколко 720р линка.
(06-02-2018, 16:14)dimov81 написа: [ -> ]Covenant спря да открива HD линкове. До скоро откриваше доста 1080р, 720р линкове, а сега от време на време по няколко 720р линка.

Благодаря за инфото, но за съжаление добавките, които са в репото, не са мои. За сега няма по-нова версия на Covenant, когато излезе ще я кача в репото и ще Ви се обнови автоматично.
(06-02-2018, 16:14)dimov81 написа: [ -> ]Covenant спря да открива HD линкове. До скоро откриваше доста 1080р, 720р линкове, а сега от време на време по няколко 720р линка.
Използвай VPN и си подмени локацията с някоя от "белите" държави който се намират на запад от България, така избора ти на HD канали ще е много по-голям.
Не знам кой поддържа добавките за Замунда и Арена но може ли да добави Elementum като опция за торент плеър - http://elementum.surge.sh/. Quasar  вече не се поддържа.
(08-02-2018, 12:42)dimov81 написа: [ -> ]Не знам кой поддържа добавките за Замунда и Арена но може ли да добави Elementum като опция за торент плеър - http://elementum.surge.sh/. Quasar  вече не се поддържа.
на самата добавка си пише кой е създателят