Коди Фен Форум България

Пълна версия: [Изпълнена] Предложение: Seirsanduk addon
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
Да, така е. На се усетих за това. Няколко хора го казаха. Време е да прочета малко за тази защита. И е важно е това , защото ми е странно на първи прочит, как ще спре да преминава през него, ако собствениците на са я сложили. Нали това им е целта: Да бъде защитена. Ако я спрат все едно да си вкарат автогол.
(21-05-2019, 00:13)Петрови написа: [ -> ]Да, така е. На се усетих за това. Няколко хора го казаха. Време е да прочета малко за тази защита. И е важно е това , защото ми е странно на първи прочит, как ще спре да преминава през него, ако собствениците на са я сложили. Нали това им е целта: Да бъде защитена. Ако я спрат все едно да си вкарат автогол.

Пускат сайта за определено време през тази защита, но като им изтече времето и ако не подновят защитата, спира да минава от там. Освен това често сменят домейните (въртят 3-4 домейна) и при смяната на домейна пак не минава през защитата за определено време. Още не мога да намеря читаво решение за bypass на cloudflare. Имам едно за Windows, което работи, но е много тромаво и не става за други ОС. Все още търся решение (не че съм се засилил, де Wink ). Ако намеря нещо удобно и лесно за изпълнение, ще го реализирам. До тогава, каквото - такова!
Е това е. Точно и ясно. Smile
Страници: 1 2