Коди Фен Форум България

Пълна версия: Коди на TV box.
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте, искам да попитам тези които ползват коди на TV box. Когато пусна TV boxa в началния радел "Home" си има Shortcut "Amazing Kodi". Инсталирал съм Kodi, обаче не знам по каква причина не мога да влезя в Kodi през този Shortcut който си е на TV boxa, преди можеше да влизам, обаче преинсталирах Kodi и сега не може да влиза през този Shortcut който си е направен на TV boxa фабрично.
Можеш да си конфигурираш тези бутони. Не мога да ти дам директно указания как, защото зависи много от ланчъра на бокса.
Когато пипате без да четете съобщенията се случват такива неща   Cool
Можеш да ресетнеш бокса във фабричните настройки и тогава ще изглежда така както китаеца ти го е изпратил. След това бъди по-внимателен когато правиш промените, за да не ти изчезне отново иконата не изтривай старата версия на коди, а само упдейтни до новата. 
Това не е най-добрият, но е най лесният начин.
Проблема е там че аз не искам да ъпдейтвам коди до 17.3, до вчера бях с 17.3 и хич не ми хареса, в момента минах на 16.3 и съм си много доволен, а да не говорим при 17.3 как булсата се бъгва и не тръгва докато не му направиш няколко рестарта. Има ли друг вариант без да връщам фабрични настройки.
Има много вариани.

Великият Булсат работи най-стабилно с КОДИ 14, тази берсия беше актуална по времето когато автора му го създаде и до сега с нея е най-стабилен.  Exclamation
Намерих решение, влязох в настройки/приложения след това намерих launchera дадох му изтриване на данни и се оправи.
Това пък 16.3 от къде се взе (днес за втори питам този идиотски въпрос Smile )
Разбира се, че няма  Cool


[Изображение: Screenshot_at_2017_06_10_10_27_28.png]
Объркал съм се, исках да кажа 16.1