25-05-2017, 15:31
Страници: 1 2
25-05-2017, 16:20
Недей така, колко ли абитуриентки са изгубили девствеността си на тази "нежна балада".
Както викаше един приятел "иде ми да си отрежа крака с нокторезачка и да се пребия с него"...
Както викаше един приятел "иде ми да си отрежа крака с нокторезачка и да се пребия с него"...
25-05-2017, 16:47
Пуснах този уникат на хигиенистката в офиса (млада жена, около 25 годишна наскоро пристигнала от Пакистан) и тя ме попита дали певеца и той е пакистанец защото трудно разбирала какво пее
25-05-2017, 16:56
Хаха може и да е. Те нашите цигани не идват ли от там някъде?
И сега се зачудих, ако Фики пусне англоезичен албум в Пакистан дали няма да направи фурор. И накрая да реши да имигрира там
И сега се зачудих, ако Фики пусне англоезичен албум в Пакистан дали няма да направи фурор. И накрая да реши да имигрира там
25-05-2017, 17:12
Той едва ли мисли като теб +2 000 000 почитатели. Той си има Родина - България в която си се чувства добре, хората си плащат за неговите концерти. Вероятно за рожденият си ден ще получи и поздравления от Министерството на Културата, може да го включат и новите учебници, ще е на кориците на учебните тетрадки, нали вече образованието е приоритет за Държавата.
26-05-2017, 11:08
е те това е истинско отчаяние - да си дърво на 150 години.... и да се превърнеш в корица на тетрадка с лика на фики
26-05-2017, 19:08
29-07-2017, 21:42
Искам дроба да го сготвя с було на фурна
Рецепта за свински дроб с було
Свинският дроб се измива и нарязва на хапки. Слага се в купа и се овкусява със сол и черен пипер на вкус. Чесънът се обелва и се разделят скилидките 7-8 за 1кг.
След като дробът е овкусен се взема едно парченце, слага се скилидка чесън отгоре и се отрязва толкова голямо парче от булото, колкото да се завие дробчето. Така хапките се нареждат на предварително омазнена тавичка.
Когато всички хапки са готови, тавичката се слага в предварително загрята фурна. Пече се на 180 градуса за 35-40 мин.
Рецепта за свински дроб с було
Свинският дроб се измива и нарязва на хапки. Слага се в купа и се овкусява със сол и черен пипер на вкус. Чесънът се обелва и се разделят скилидките 7-8 за 1кг.
След като дробът е овкусен се взема едно парченце, слага се скилидка чесън отгоре и се отрязва толкова голямо парче от булото, колкото да се завие дробчето. Така хапките се нареждат на предварително омазнена тавичка.
Когато всички хапки са готови, тавичката се слага в предварително загрята фурна. Пече се на 180 градуса за 35-40 мин.
Страници: 1 2