Коди Фен Форум България

Пълна версия: Kodi CRACKDOWN
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Да, има такъв развой на събитията... Дори екипа на NYAA torrents се уплаши и затвориха No:1 tracker-a, по същата причина. В момента дори и тоалетната хартия с вицове написани върху нея също е обект на авторски права. Накратко стига да използваме източници на съдържание, които са уредили въпроса с разпространението онлайн, няма за какво да се притеснявате. Като неофициален Булсат-форум, можем с ръка на сърцето да твърдим, че използваме платени абонаменти към съответния телеком и сме 100% легални потребители. От друга страна той обаче като доставчик на съответната услуга ни дискриминира по платформа, ограничава ни по качество, брой на предлаганите канали и т.н. което си плаче за групово оплакване в КЗП.
Ако отворя темата за Буласт... С две думи, ситуацията. По Великден има промоция - 24лв/г Фюжън. Един приятел ме светна, аз си плащам когато се сетя за 6+ месеца за да имам поне 1-2м бонус и не съм обърнал внимание. 24лв за година, 2лв/м е промоцията. Та този приятел ме помоли да му взема, ако мога, Фюжън бокс с едногодишен абонамент, защото е изгодно - има мобилна телевизия, когато е в командировка или на път е удобно. Отивам в първия офис. Имам акаунт (сателитно оборудване, което не ползвам аз, но плащам Фюжън) и ползвам и акаунт на баджанака, защото му го плащам. Той пък има всички екстри плюс Диеми, 4-5 телевизора и Фюжън, да гледа мачове когато е за риба, лов и такива хобита.
Е да, ама мацката се опита да ме откаже. Не ми се разправя с подробности, но се оказа, че като абонат на БСК не мога да взема Фюжън.
Не мога да платя за една година.
Промоцията въпреки това е до 20-и, не до 16.04.
Ама въпреки това не мога. Имате ли интернет?
Имам, от вас ми е, но не е към моят акаунт, плаща се по друга линия.... ок, като искате да знаете, фирмата ми го плаща. Защо и как, не е ваша работа. Ако има ограничение, то да - аз ползвам ваш интернет.
Не може. Ок, ето ви акаунт на друг абонат, ето ви ЕГН-то, аз го управлявам този акаунт, искам още един бокс с година предплатена.
Не може.
Чакайте да разбера - трябва ми ПОНЕ сателитна телевизия ПЛЮС интернет ПЛЮС съществуващ бокс, за да взема още един?
Ми то има ограничение, от колко устройства можете да гледате.
Да ок, съгласен съм, това са вашите правила, аз ще играя по тях. Много ми са точките, дайте да платя за една година и да взема още един бокс ?!!?
Ма то няма боксове!
Е защо трябваше да ми губите времето, дайте да ви платя един Фюжън за една година, че ми изгубихте повече време от тези 24лв.
Ами не може, без бокс.
Добре бе, нов абонат ли трябва да съм, кажете какви са условията, какво да направя !!!
Няма смисъл, то няма боксове, кажете си телефона и ще ви се обадя, като има.
До сега нямам обаждане, само лош вкус.
Това не е борба за клиенти, това е борба СРЕЩУ клиента.
Аз искам да им дам пари, имат услуга, която искам да ползвам, съгласен съм да играя по тяхните правила - но не мога !!!
За аддони като Exodus май ще трябва VPN  Big Grin , добре е че ограниченията за сега касаят само Европейският Съюз  Big Grin и на чичко Тръмп въобще не му дреме за пропуснатите ползи на неговите врагове от гилдията на артистите и продуцентите.

Булсат аддона касае много под 1% от потребителите на коди в световен и европейски мащаб.
Вижте, аз на няколко коловоза съм на същата гара - за Коди, като за електронните цигари, като за Uber услугите.
Бъркаш ли в джоба на монополисти, като нищо ще те обвинят за пират. Стара поговорка.
Не знам дали е в правилната тема, но както някои казаха, станахме неофициален форум на BSC....
Днес имам обаждане от локалния офис на BSC. В продължение на горната одисея. Имало вече боксове. Не разбрах дали трябва да го платя или не, но ме поразиха две твърдения:
- Fusion нямало нужда да се плаща, то било безплатна услуга (!!!!)
- За да получа Fusion box трябва да си върна сателитното HD оборудване ( !!!!!)
Отказах се с едно "Добре" да продължавам разговора.
Не знам дали да продължавам тази сага :/
Аз преди време смених 3 zhd210, с фюжъни, занесах им ги в офиса и ми ги подмениха. Във Варна съм Булсат оптика 50Mbps никакъв проблем с услугата, сигурно съм голям касметлия, качеството не го коментирам. Имам пряко наблюдение от услугата на жълтите смея да твърдя че е по - зле. А за интернета им да не говоря абонамент на 100 Mbps повече от 30 няма. Була винаги е колкото си по абонамент, пак ги похвалих, но нямат time shift, и записа назад 24 часа и то я тръгне я не на приемника. А за качеството колегата taraponty твърди че с 720p вадят същото като другите, незнам може и така да е.
Аз не коментирам това, коментирам, че при желание не можеш да си вземеш Фюжън бокс.
Ако аз не искам да си връщам сателитното оборудване, а да имам още една точка за приемане на IPTV ?
Пълен абсурдистан...
Изчакай още малко. Ще се променят условията, както винаги.
Условията във всеки офис са различни, или се тълкуват различно. Първо бях с два сат., обадих им се и им казах че искам да пробвам иптв като допълнителен. Нямаше проблем, след това им върнах другите два за иптв и така останах с 3 бокса, това е всеки върти сучи да си прибере захаринките, само незнам на новия сат. дали ще бачкат.
Страници: 1 2 3