Коди Фен Форум България

Пълна версия: AlexELEC на различни у-ва
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
Здравейте, от близо година ползвам AlexELEC на Raspberry Pi2 и Pi3, сега и на андроид бокс MXQ  с  arm процесор.
Има и версия за РС. Автора непрекъснато обновява системата. Вградени са много неща и бързо става напълно работещ медиен център.
Заслужава да се види, а съм сигурен, че на много от потребителите, това ще е лесен начин да си пуснат и TVHeadend и Torrent телевизии. Има и възможност за гледане с тв тунер, сателитен тунер, с ползване на шеринг за ключове (това не съм го ползвал,  щото нямам такива устройства).
Линк http://www.alexelec.in.ua/
Интересно.
А има ли поддръжка на други езици освен руски?

<цитат>
это небольшой дистрибутив построен на базе OS Linux и OpenELEC (Open Embedded Linux Entertainment Center) с адаптацией под нужды русскоязычного пользователя
</цитат>
Защо смяташ, че православните украйнски братя са толкова смотани?
Има и поддръжка на английски, браузер ... вграден VPN на базата на tor най-добрият избор е при тях, код шеринга им също е вграден, само трябва да се сдобиеш с кодове за сателита който искаш да обработиш.
Пробвай няма да съжаляваш.
Автора е руснак. Форума е на руски, а kodi-то е с всички езици, които се поддържат.
Случайно да има поддръжка за s912?
Не разбрах кой смята украинците за смотани. Със сигурност не съм аз...
(19-04-2017, 19:46)ZZlatev написа: [ -> ]Случайно да има поддръжка за s912?

http://forum.alexelec.in.ua/viewtopic.ph...6&start=10
Има по голям проблем от липса на поддръжки Smile а това че има 4реда backdoor който праща всеки един плейлист или шеринг ключ до определен сървър Smile така че общо взето благодарение на потребителите на този софтуер някой се храни доста добре Smile
Само да вметна, че Alexelec с нищо не е по-стабилен от Libreelec!! Напротив.... даже е по-бъгав от това, което чета в официалния форум. Единственото предимство е това, че Alex е имплентирал Acestream engine и проксито на Valdkiss, което му дава възможност да се гледа torrent-tv. Ако искате стабилност, бих препоръчал или официален Libreelec или билдовете на Kazaq.
или просто acestream + tvheadend Smile или stalker Smile
Страници: 1 2