Коди Фен Форум България

Пълна версия: Има ли начин да подкарам Kodi добавки под WinXP?
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4
Има ли начин да подкарам коди на XP... знам ,че трябва да помисля за ъпгрейд,но към този момент нямам възможност... разцъках програмката на телефона и ми е доста удобна но... искам да я сложа на комп. Ако има някакъв вариянт ( без да сменям ОС..) ще съм ви много благодарен.
Разбирасе, че може. Само ти трябва стара версия на XBMC като тази: Old Version of XBMC Media Center for Windows XP
Супер изтеглих 12.3 Версията ,но стъпих на греда.. добавих бг хранилището и на всичките пише Broken Sad
Просто добавките се пишат вече за по-новите версии на KODI. Ако нещо тръгне, добре!
Ами за сега тръгна ANIBG - което ще рече аниметата ... Big Grin пак е нещо Sad ако имаше така добър чичка да напише Nova play и булсат фюжъна за нея версия ще съм много благодарен.
Здравей bLck,

Склонен съм да ти пренапиша  Nova Play, но ще трябва да почакаш, защото вкъщи нямам устройства под windows, още повече с древна ОС като XP Smile  Може да стане и по-бързо, но ще трябва ти да съдействаш. Знаеш ли как се включва Debug режима в Коди?

П.С: Всъщност, влез тук: http://andromeda.eu.org/xbmc/ и изтегляй ръчно от новите версии към старите и една по една ги инсталирай, докато случиш на работеща - така ще стане по-лесно.
Здравей Majide, Точно това направих от там изтеглих нова плей.инсталира се версия 1.2.0 ( макар че там я нямаше нз как стана).Отваря се ,но вътре нищо не работи.
Ами ще разгледам настройките и ще опитам да го вкл дебъг-а.
Ще е прекрастно ако успееш.също така и булсата ако успееш ще е е перфеткно ще помогнеш на много хора който са под WinXP.
Трябва да премахнеш българското хранилище, понеже добавките ще се ъпдейтват през него до новите им версии и няма да работят ! Сложи си отново онази версия, която ръчно си изтеглил и виж дали и доколко ти работи. Ще помогне, ако си включил Debug режима от настройките и ми изпратиш Log файла на Коди да за установя грешките.
Опитай с тази преработена версия. Между другото, това което сега си инсталирал е от първия разработчик на добавката т.е. не е изтеглено от линка, който ти предложих одеве.
Страници: 1 2 3 4