Коди Фен Форум България

Пълна версия: Хардуер?
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Аз имах някакъв по-стар вариант на това версия за 1080р и що годе ставаше и вършеше работа за Коди. Това не знам как ще се представя, но на параметри и цена изглежда добре. Но все пак като всичко китайско никога не знаеш кое, кога може да се прецака.
Сайта от който е поръчал работи под егидата на YAHOO, те притежават най-големият пакет акции от този продавалник. Да се надяваме, че качеството на стоките в него ще се подобри. Big Grin
Боксчето си е екстра за парите. Трябва само да по чакаш да извадят един стабилен Libreelec за него и си цар. Вече има разработки за Amlogic 912.....така че скоро и теб ще те огрее Smile
Единият ми у нас е такъв: z68-tv_box
Работи като пушка Big Grin
Не се хвърляйте много на Amlogic 912 за сега. Явно съм се объркал, че има разработки за него. Оказва се, че от Amlogic нямат лиценз за публикуване кода на някаква библиотека (libMali.so), която е за видео чипа (Mali-T820) на Amlogic 912. Без този код, разработчиците са с вързани ръце и няма какво да направят.
Ами ще си кара на Андроид, това е един от най-безпроблемните ми боксове (не точно същият, но MX III - G)
Наборе, аз за тези пари бих предпочел да купя 2 х "Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4th Gen FHD IPS i5-6200U 8GB 256GB SSD Ultrabook" и да му добавя USB ресивър за дистанционно.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4th Gen FHD IPS i5-6200U 8GB 256GB SSD Ultrabook
Topper написа:Ами ще си кара на Андроид, това е един от най-безпроблемните ми боксове (не точно същият, но MX III - G)

Всичко зависи от това за какво ползваш бокса!Аз лично никога не бих си взел бокс без поддръжка на LibreELEC,Ако ползваш само Android,си ограничен от към възможности.....с две думи го ползваш само,като клиент.Когато имаш възможност за LibreELEC нещата стават други.Можеш да сложиш един TVHeadend и WebgrabPLUS след,което бокса ти става домашен сървър за телевизия и тогава не ти трябва допълнителен хардуер за такъв.

xbmcbg написа:Наборе, аз за тези пари бих предпочел да купя 2 х "Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4th Gen FHD IPS i5-6200U 8GB 256GB SSD Ultrabook" и да му добавя USB ресивър за дистанционно.

Едва ли някой ще се излъже да купи нещо от този потрбител в eBay!!

1.Няма никакъв рейтинг.
2.Не предлага връщане на стоката.
3.В обява пише,че стоката е нова, а в описанието, че е рециклирана и е възможно да има козметични следи от употреба.

Ако сте решили да инвестирате в китайски евтини боксове с поддръжка на LibreELEC това са моите предложения:

1.M9S Android TV Set Top Box Quad Core Amlogic S905
2.Sunvell T95X Amlogic S905X Android TV Box
3.Beelink X2 Smart TV Box 4K H.265 Decoding
Сайта е двойно защитен (ebay & paypal) риска да загубиш пари е = 0. 
В случай, че те преждевременно установят, че продавача е "fraudster" връщат парите незабавно без дори да им се обаждаш (личен опит).
BTW цената на такъв компютър в Китай е около 18 USD, преди няколко дена се върнах от командировка при източните ни партньори (Корея, Япония, Индия и Китай)
Ако реалната цена е такава, дай линк на някой "top rated" потребител, който продава същите лаптопи. Веднага ще си купя един такъв.

П.П.
И аз все пак имам някакъв опит в електронните покупки и плащания.Може да се каже, че имам около 1000 (хиляда) такива вече от различни електронни търговци.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14