Коди Фен Форум България

Пълна версия: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7
Ще ви копи - пейстна стар мой пост написан в друг форум, но още актуален за процедурата как да направите вашето дистанционно на Андроид бокс съвместимо с телевизора който използвате ( навремето пропилях повече от 2 часа за да го съгласувам Angry  незная защо китайците ги мързи да го опишат, днес случайно попаднах на него и реших да го споделя защото не съм срещал друга подобна инструкция)

[Изображение: image1.jpg]


Цитат:1. press and hold the TV CONTROL POWER button on the android remote until the power light on the remote comes on solid red

2. Now press one of the other tv control buttons, either TV Power, TV SET, TV in, vol- or vol+. The red light will now blink

3. point your existing remote at this remote, then press and hold the command you want to teach the android remote. When it gets the signal the red light on the remote will go solid red again.

4. Repeat with the other buttons.

5. Press the power button to store everything.
Много добре си го написал , :-(((((( дано да си го разбираш  
А сега сериозно - направи го като за обикновени хора за да има смисъл труда ти .
Прекрасно! Споделил си го, ама си го копирал и си го сложил тук. Не искам пак да влизам в спорове на кой език трябва да се пуска информация, ама при положение, че можеш да преведеш нещо, за да си максимално полезен на ВСИЧКИ, а не само на англоговорящите...един превод, който ще ти отнеме 13 секунди. Все едно, твое си е решението.
(03-08-2016, 06:04)xbmcbg написа: [ -> ][Изображение: image1.jpg]

1. Натиснете и задръжте бутона "TV CONTROL POWER" на дистанционното за Андроид бокса, докато лампичката за индикация не светне в постоянно червено.

2. След това натиснете някой от оградените контролни бутони (този, за който искате да зададете команда) - TV Power, TV SET, TV in, vol- or vol+. Червената лампичка трябва да започне да мига.

3. Насочете дистанционното на телевизора към това на андроида и натиснете и задръжте бутона (на дистанционното за телевизора), на който искате да присвоите свойствата. Когато дистанционното за андроида приеме сигнала лампичката трябва пак да светне в постоянно червено.

4. Повторете за останалите контролни бутони.

5. Натиснете бутона за пускане за да се запаметят промените.

П.П. Имам един бокс със същото дистанционно и ще пробвам на него, когато ми остане време. Ако някой пробва преди това, да сподели дали става системата Wink
Offtopic: Mele 10 Deluxe baby \m/
(09-01-2018, 18:26)ZZlatev написа: [ -> ]Прекрасно! Споделил си го, ама си го копирал и си го сложил тук. Не искам пак да влизам в спорове на кой език трябва да се пуска информация, ама при положение, че можеш да преведеш нещо, за да си максимално полезен на ВСИЧКИ, а не само на англоговорящите...един превод, който ще ти отнеме 13 секунди. Все едно, твое си е решението.

Моята позиция по този въпрос винаги е била ясна който си слага бариери сам това е негов избор и нека без да се оплаква да си търпи последствията от неговият избор. Тук става въпрос за елементарен английски и всяка от стотиците преводачки в интернет ще го преведе без грешки, тук не става въпрос за бизнес английски. За мен английският също не е роден, 3-ти език. Ако някой има нужда да му бъде преведено на френски или испански съм на среща, но на български няма да превеждам вече съм го казвал многократно.
ОК, ти си знаеш. Едва ли някой умишлено си слага бариери, но може и да има такива хора.
По-интересно е, как в български форум ти пускаш информация само и единствено на английски език. Просто на мен щеше да ми е малко неудобно около толкова много българи, които още живеят в България.
Поне нямаш желание, а не е от мързел.... Big Grin
(10-01-2018, 17:09)ZZlatev написа: [ -> ]ОК, ти си знаеш. Едва ли някой умишлено си слага бариери, но може и да има такива хора.
По-интересно е, как в български форум ти пускаш информация само и единствено на английски език. Просто на мен щеше да ми е малко неудобно около толкова много българи, които още живеят в България.
Поне нямаш желание, а не е от мързел.... Big Grin

Всичко е въпрос на личен избор тези които не им се занимава с текстове на други езици просто си прескачат и няма никакъв проблем, ако има някакво желание да ги прочетат си ги превеждат с помощта на машинен превод. По-ясно не мога да се изразя.
Разбирам, че повечето искат да свършат работата за 5 минути и някой да се погрижил за тях, но аз не съм представител на L'Armée du Salut / Salvation Army Smile

Zlarev, опирай само да си сложиш 4 езикови подредби в клавиатурата като мен (BG, USA, FR & ES) започни да пишеш нещо на всеки един от езиците в нея Cool . След това сподели твоят опит и как се чувстваш Big Grin ако имаш желание да продължим дискусията Smile Гледаш от много ниска камбанария и за това имаш такъв мироглед.
Поне имаш клавиатурата BG. ОК, няма значение. Всичко е въпрос на личен избор, както казваш ти. Мерси за темата.
На дистанционното на Zidoo X10 стана. Описанието е точно. Благодаря!
[Изображение: 9976514.png]
Страници: 1 2 3 4 5 6 7