Коди Фен Форум България

Пълна версия: Коди не тръгва
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
Моля за помощ,тв бокса ми се обнови и сега нищо не тръгва,как да върна предишното обновяване?Беелинк и 68 е модела на бокса.
Дайте повече информация, устройството под Андроид ли работи или друга система, която директно зарежда Коди?
Оправи се но имам проблем с фусион на булсат не тръгва сега андроид 5.1.1 се ъпдеитна системата
Ако не ви работи приставката за Коди, опитайте с официалното приложение на Булсат за Андроид.
Тези които ще правят нова инсталация с Линукс машини също трябва да внимават защото ако следвате инструкциите в уики ще ви инсталира КОДИ 17 (повече за екстрите на тази версия можете да прочете в темата на Majide )
Ще го инсталира ако аз искам https://launchpad.net/~team-xbmc/+archive/ubuntu/ppa
Ако се ползва ppa:team-xbmc/ppa ще си се качи стабилното 16.1 и никое друго . Имаш 3 хранилища и ти сам избираш от кое да тегли.
Здравейте ,
Току що се регистрирах в този сайт ........ А от днес съм член и на "КОДИ" ОБЩЕСТВОТО Smile ..... Изключително съм радостен , че открих този форум .......... за да намеря помощ в лицето на някои от членуващите тук............... Приятели ме насочиха към сайт за онлайн търговия на Пловдивска фирма ............... Някой предложения ми харесаха ........ Изпратих си таблета ............ инсталираха ми софтуер за гледане на телевизия и филми ................ Казаха ми , че е изпробван и всичко върви ............. Преди няколко часа го получих чрез куриерска фирма и неприятно се изненадах като видях , че половината неща НЕ ми тръгват ............. Те са ТРИ ПРИЛОЖЕНИЯ..... едното върви ......... другото - което е главно за спортни канали - повече от половината НЕ тръгват изобщо .............. третото - което се явява този КОДИ МЕДИЯ ЦЕНТЪР ........... филмите отново ....... половината тръгват......... другата половина - не .................. дава ми че липсват някакви приставки.............. Оттук произтича и въпроса ми : НЯКОЙ ОТ ТУК ИМА ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА МИ ПОМОГНЕ ?!?! .......... Защото си признавам , че не разбирам много от тези неща ............ ОТКЪДЕ ДА ВИДЯ КОИ ТОЧНО ПРИСТАВКИ ЛИПСВАТ И ДА ГИ ИНСТАЛИРАМ ? И КАК ДА ПОДКАРАМ СИСТЕМАТА ? Явно тия , които са ми инсталирали софтуера типично по Български НЕ са си свършили работата докрай .......... а ми казаха , че всичко е наред .................. Благодаря Ви много предварително и ще очаквам някой , който разбира от тези неща ... и е специалист ........... да ми помогне , ако има възможност !!! ............... Приятел ми каза , че 7-8 дни си е играл докато настрои докрай нещата ................. Още веднъж Ви Благодаря предварително Smile
Колега!
Първо, добре дошъл в българското Kodi общество. Smile Искам да ти кажа че всичките тези неща, които са ти инсталирани се качват за не повече от час със всички добавки включително. За 7-8 дни ще прочетеш целия форум и ще бъдеш наясно какво искаш точно. Едва ли има човек, който ще седне да ти обяснява всичко стъпка по стъпка, при положение че е описано тук във форума. Първо реши какво искаш да гледаш и след това задай по-конкретен въпрос.
Smile Благодаря за отговора , колега Smile .......................... Казваш по- конкретен въпрос............... ОК ................. Smile ............ Ето два такива : 1. Влизам в muvibg.com / filmisub.com с идеята да видя как ми вървят филмите и да гледам нещо след доставката днес..... И да кажем влизам в директория или както се води Smile "ТОП 100 ФИЛМИ" .... половината филми ми тръгват ....... а другата половина ми дава някакво съобщение , че ми липсват някакви добавки и да съм проверял в "журнала" ?!?! Какъв , според теб , е проблема ?!?! Как да намеря кои са липсващите приставки или настройки ? Какъв е този "журнал" ? ........... И 2-ри конкретен въпрос , ако позволиш : Половината ми спортни канали от другото инсталирано приложение - "sport live" или нещо подобно - НЕ тръгват......... Това също ли зависи от някакви настройки и добавки или от нещо друго ?!?! .................... В този вид технологии съм лузър и си го признавам ............ без бой............ Smile Smile Smile ............. Ще се радвам много , ако можеш да ми помогнеш , колега Smile .....................
Привет Буравестнико !

Аз разработвам приставката MUVIBG. Проблема при нея е следният: В двата сайта, които тя покрива, филмите са хостнати на разни безплатни видео хостинг услуги за споделяне на файлове. Те не са един-два, ами стотици и постоянно си променят принципа на действие и е голяма играчка сам да поддържаш съвместимост с всичките. Затова в тази и някои други добавки, се разчита на модула urlresolver, който осигурява извличането на временен линк до самото онлайн видео. В момента хостингите на филмите, които се ползват в muvibg и filmisub са си променили конфигурациите и затова сегашната версия на urlresolver-a не работи и оттам и добавката MUVIBG ти връща грешка. Накратко: чакай ъпдейт на модула urlresolver, който ще ти оправи проблемите с филмите хостнати в openload. В момента актуалната версия на urlresolver-a е v3.0.15 и очакваме в скоро време обновление. Може да следиш и сам тук, дали има излязла нова версия.
Страници: 1 2